SON DAKİKA
SON DEPREMLER

MHP'den CHP'ye Ziyaret

0
Güncellendi - 2016-01-03 16:00:42
MHP'den CHP'ye Ziyaret
A- A+ PAYLAŞ

MHP Malatya İl Teşkilatı, geçtiğimiz günlerde yapılan kongre ile yeniden CHP İl Başkanı seçilen Enver Kiraz’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Ziyarette ilk olarak konuşan MHP İl Başkanı Mehmet Erdem, yeniden il başkanlığına seçilen Enver Kiraz’a başarılar diledi. Erdem, “Yapacakları hizmetlerden dolayı şimdiden kolaylıklar diliyoruz” diye konuştu.

MHP İl teşkilatı üyelerinin ziyaretinden dolayı mutluluk duyduğunu ifade eden CHP İl Başkanı Enver Kiraz da, Malatya’da ve Türkiye’de zor günler yaşandığını söyledi. Bu zor günleri atlatmanın yollarının birlik ve beraberlikten geçtiğini belirten Kiraz, toplumsal barışın mutlaka sağlanması gerektiğini dile getirdi. Siyasi partilerin buluşmasının birlik ve beraberliğe katkı sunacağını kaydeden Kiraz, “Biz siyasi partilere düşen görev her zaman ve her ortamda vatandaşımızı sağduyuya davet etmektir. Provokasyona gelmelerini önlemektir. Dolayısıyla bu yönde üzerimize ne düşüyorsa bizde gayret sarf edeceğiz Malatya için ve Malatya halkı için” şeklinde konuştu.

Malatya’da siyasi partiler arasında güzel bir ortam bulunduğunu ve zaman zaman bir araya geldiklerini söyleyen Kiraz, “Birçok siyasi parti ile bir araya gelme şansımız oluyor. Düşüncelerimizi birbirlerimiz ile paylaşıyoruz” ifadelerini kullandı.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız