SON DAKİKA
SON DEPREMLER

MHP'den Erken Kutlama

A- A+ PAYLAŞ

MHP 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü, iki gün önceden kutladı. İsmet Paşa Parkı'ndaki bir lokantada düzenlenen kutlamada konuşan il başkanı Ömer Ekici, ülkenin çok zor koşullar altında olduğunu öne sürdü.

Düzenlenen kutlama ile ilgili olarak MHP'den gönderilen basın bülteni özetle şöyle:

"8 Mart Dünya kadınlar günü münasebetiyle Milliyetçi Hareket Partisi Kadın Kolları İl Başkanı tarafından düzenlenen kahvaltılı kutlama toplantısı yapıldı.

Dünya Kadınlar günü münasebetiyle, düzenlenen kahvaltılı toplantıya;Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Ömer Ekici Avukat Meltem Evin,Merkez İlçe Başkanı Cumali Gürhan ,MYK Üyesi Saime Palancıoğlu, Kadın Kolları İl Teşkilatı ve partililer katıldı.

Toplantı; Avukat Meltem Evin’in konuşmasıyla başladı. Evin,"Kadın,aile ve toplum arasında bir köprü görevi görür.Sosyal sistemin ilerleyişine katkısı büyüktür.Bu nedenle sadece çocuğun topluma hazırlanmasında değil, ailede sağlıklı bir iletişim ortamının kurulmasında da etkilidir.Atatürk'ün ifadesiyle; '' kadın erkeklerden daha çok aydın,daha çok feyizli,daha bilgili olmak mecburiyetindedir.'' Cumhuriyet ile kazanılmış hak ve özgürlüklere aslında tarih boyunca gerek devlet yönetimde , savaşta ve gerekse evde erkeği ile eşit haklara sahip fedakarlık,sevgi,sabır ve güzelliğin yansıması olan kadınlarımızın Dünya Kadınlar Gününü Kutluyoruz"dedi.

Ardından Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Ömer Ekici, Ülke gündemi ile ilgili bir değerlendirmede bulundu.Ömer Ekici konuşmasında ;

8 yıla yaklaşan bir süredir hükümet olan Adalet ve Kalkınma Partisi ile:

 Türkiye bugün tam bir kuşatma çemberi altındadır.

 Milletimizin birliği, dirliği varlığı ve geleceği tehdit altındadır.

 Yıkılmadık değer, sarsılmadık mukaddesat, incitilmedik gönül kalmamıştır.

Bugüne kadar ki gelişmeler, yarın karşılaşacağımız felaketlerin acı habercisidir.

 Siyasi ayrılıkçılık hevesleri hız kazanmıştır.

 Türkiye’nin milli devlet niteliği ve üniter yapısı hedef alınmıştır.

 Türk milletinin bin yıllık kardeşliği tehdit altına girmiştir.

 Vatanımızın, milletimizin tekliği tartışılmaktadır.
Türkiye’miz üzerinde hesabı olanların hepsi;

 Kim varsa: Rum, Ermeni, Peşmerge,

 Haçlı zihniyeti, Müslüman katili, Türk düşmanı, insanlık kasabı hepsi,

AKP hükümetinin arkasında sıraya girmiştir.

Milletimizden ve coğrafyamızdan intikam almak isteyenlerin tamamı kuyruğa dizilmiştir.

87.kuruluş yılını yaşayan devletimizin karşısına çıkan bu ağır tablo; her cepheden yaşanan çürümeyi, çözülme, çöküş ve çaresizliği göstermektedir.

 Irak’ta aşiret reislerine, dağlarda teröriste teslim olmuştur.

 Kıbrıs’ta Rumlara, tarihte Ermenilere teslim olmuştur.

 Sokakta suçlulara, meydanlarda bölücülere teslim olmuştur.

 Ekonomide vurgunculara, sofralarımızda yoksulluğa teslim olmuştur.

Şimdi sıra Türkiye’ yi teslim etmeye gelmiştir.

Biz buna izin vermeyeceğiz.
Biz buna asla göz yummayacağız.
Biz bunun için varız.
Biz bunun için buradayız.
Sonuna kadar mücadele edecek ve mutlaka başaracağız.
Bu gün burada bir araya gelerek gösterdiğiniz irade Türk Milletinin geleceğiyle ilgili gösterdiğiniz yüksek sorumluluğunda bir ilanı niteliğindedir.

Bu sorumlulukla Malatya’da her hemşehrimize, her kardeşimize ulaşarak her kapıyı çalarak Türk Milletini hançerlemeye hazırlanan, hainlerin maskesini düşürmeye ve gerçek niyetlerini teşhir etmeye kararlıolduğunuzu da gösterdiniz.

Bizim üç önemli görevimiz var;
Birincisi; Aziz Milletimizi yaklaşan tehlikeler ile AKP zihniyetinin gerçek niyeti konusunda uyarmaktır.

İkincisi; Vahim gelişmelerin kendisi, ailesi ve milleti için nasıl bir felakete götürdüğü konusunda uyarmaktır.

Üçüncüsü;Kurtuluşun kardeşlikte, birleşmede ve çözümün Milliyetçi Hareket Partisinde olduğuna milletimizi inandırmaktır.

Bu gün burada;

Yaşanan teslimiyete dur demek kardeşliği sürdürme, şehide, gaziye ve vatana sahip çıkmak adına göstermiş olduğunuz onurlu duruş, samimiyet ve sadakatten dolayı sizleri tebrik ediyorum.

Bu gün Dünya Kadınlar Günü münasebeti ile sizlerle bir arada olmaktan onur ve mutluluk duyuyor, senede bir gün değil sizleri her gün hatırlamak gerekliliğini ifade ediyor eli öpülesi analarımızın ve hanımefendilerin Dünya Kadınlar Gününü yürekten kutluyorum".

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız