SON DAKİKA
SON DEPREMLER

MHP'den MGTC'ye Ziyaret

0
Güncellendi - 2015-12-27 22:59:24
MHP'den MGTC'ye Ziyaret
A- A+ PAYLAŞ

 Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Malatya İl Başkanı Avukat Arif Yıldız, Malatya Gazeteciler ve Televizyoncular Cemiyet Başkanı Ahmet Keskin’i hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. 

MHP Battalgazi ve Yeşilyurt ilçe başkanları ile birlikte MGTC Başkanı Keskin ziyaret eden Yıldız, basının önemli olduğunu söyledi. Malatya’da hem yazılı hem görsel medyanın güçlü olduğunu anımsatan Yıldız, “Yerel basın güçlü olması demek, halkın daha iyi daha doğru haber alması demektir. Bunun için de yerel basın çalışanlarının daha güçlü ve nitelikli olmaları gerekiyor. Kurulan Malatya Gazeteciler ve Televizyoncular Cemiyeti de hem medyanın hem de çalışanların daha güçlü olmasına katkı sağlayacaktır” şeklinde konuştu.

MGTC Başkanı Ahmet Keskin ise cemiyetin ihtiyaçtan dolayı kurduklarını belirterek, mevcut cemiyetin bir araya gelen medya ve medya çalışanlarıyla güçlü bir yapı oluşturduklarını belirtti. Amaçların medya çalışanlarının yaşadıkları sorunlar karşısında tek vücut olmak istediklerini belirten Keskin, medya çalışanlarının daha nitelikli ve donanımlı olmaları için de önümüzdeki dönemde çalışmalar yapacaklarını kaydetti. Medya çalışanlarını teşvik etmek için çeşitli yarışmalar da düzenleyeceklerini ifade eden Keskin, yeni cemiyetin protokol ziyaretleri gerçekleştiren değil, medya çalışanların için yararlı çalışmalar yapan bir kurum olmak istediklerini sözlerine ekledi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız