SON DAKİKA
SON DEPREMLER

MHP'den Paşaköşkü'ne Ziyaret

0
Güncellendi - 2016-07-20 20:02:11
MHP'den Paşaköşkü'ne Ziyaret
A- A+ PAYLAŞ

Provokatörlerin karıştırmaya çalıştığı Alevi vatandaşların çoğunlukta olduğu Paşaköşkü Mahallesi’ni ziyaret eden MHP İl Başkanı Mehmet Erdem,birlik ve beraberlik mesajları verdi.

Darbe girişimi sonrası Paşaköşkü’nde bazı provokatörlerin kışkırtmasıyla istenmeyen görüntüler yaşanmıştı. Mahalle halkı ve yetkililerinde sağduyusu ile olaylar büyümeden kontrol altına alınırken MHP Malatya İl Başkanı Mehmet Erdem ve yönetimi Paşaköşkü Mahallesi'ne giderek esnafları ziyaret etti.

Darbe kalkışmasını protestolar sırasında provokatif saldırıların yaşandığı Paşaköşkü Mahallesi'nde amacın ortalığın karıştırılması olduğunu belirterek “Amacımız Alevi'si, Sünni'si, her kesimiyle birlik ve berberlik içinde yaşamaktır” dedi.

Özellikle yaşanan provokatif eylemlerde ülkücü işareti yapıldığına dikkat çeken Erdem, “Bizim amblemimizi kullanarak demokrasi mücadelesi veren halkımızın içerisine sızmış bazı provokatörlerin önüne geçmek için buradayız. Onlar kesinlikle bizden değiller. Ülkücü olmayıp sadece provoke etmek için bu toplumun içine girip bu mahalleyi, esnafı rahatsız eden insanlar bizden değildir. Biz Paşaköşkü'nün, Zafer Mahallesi'nin, Akçadağ'ın, Doğanşehir'in her kesimin yanındayız, hep biriz, beraberiz" şeklinde konuştu.

Erdem, mahalle halkına gösterdikleri sağduyulu davranışlarından dolayı da teşekkür ederek suçluların en kısa sürede yakalanması temennisinde bulundu.

iha

MHP'LİLER PAŞAKÖŞKÜNÜ ZİYARET ETTİ (İHA/MALATYA-İHA)

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • M.Kadıoğlu (7 yıl önce)
    provaksiyon yapmaya çalışan zibitiler Aleviliğin nasıl bir yüce meziyet olduğunu bilseler Ülkücülüğün nasıl kutsal bir dava olduğunu bilseler: bozkurt işareti yapmayla ülkücü olunmaz , tekbir getirmeyle müslüman olunmaz ,şehitler ölmez vatan bölünmez demeyle vatansever olunmaz.Bütün mesele dava adamı olmaktır rahmetli Rauf Denktaş ın dediği gibi dönemin adamı olmak değil her dönem adam olmaktır.Allah Vatanımızı Milletimizi her türlü düşman şerrinden , hain ve şerefsizlerin kötülüklerin den korusun. Devletin kalkıması,Milletin huzuru ve refahı, Vatanın bölünmez bütünlüğü için çalışan devletin her kademesindeki devlet adamlarımızı her türlü kötülüklerden korusun.Kim kötülük, hainlik içerisindeyse Allah belasını versin... Amin ...
    0
    0
    Yanıtla
  • alper tunga (7 yıl önce)
    kutluyorum sayin baskani hepimiz bu memleketin evladiyiz lutfen bizi alevi sunni turk kurt seklinde bolmelerine izin vermeyelim bu darbecilerin ve onlarin arkasinda duran kuresel guclerin ekmegine yag surer bir olalim iri olalim diri olalim
    0
    0
    Yanıtla
  • Akem (7 yıl önce)
    Kutluyorum sayin başkan degerli dostlar cok buyuk bir adım neden mhp pasakoskunde olmasinki tebrikler sayin baskanima ve arkadaslarina
    0
    0
    Yanıtla
  • paşaköşkü (7 yıl önce)
    bravo bu sağduyulu hareket için. umarız ders olur taşkınlık yapan, paşaköşkü halkını düşman sanan andavallara...
    0
    0
    Yanıtla