SON DAKİKA
SON DEPREMLER

MHP'den Üniversite Yönetimine Eleştiri

A- A+ PAYLAŞ

MHP il başkanı Ömer Ekici, üniversite yönetimini, Öğrenci Derneği bürosunun boşaltılmasına ilişkin uygulama nedeniyle sert bir şekilde eleştirdi.

 

Ekici, Üniversite Öğrenci Derneği'nin bulunduğu büronun, "zor kullanılarak ve tahrik edici bir şekilde boşaltıldığı" iddiasında bulunduğu açıklamasında şunları söyledi:

 

"Geçtiğimiz günler de uzun yıllardır üniversitemiz çatısı altında faaliyet göstermekte olan gerek yayınlarıyla gerekse düzenlemiş oldukları panel ve konferanslarla Türk Milleti’nin aydınlık geleceği için büyük ve önemli katkılarda bulunan İnönü Üniversitesi Öğrenci Derneği’nin zor kullanılarak ve tahrik edici bir şekilde boşaltılması Malatya kamuoyunu olduğu gibi bizleri de rahatsız etmiştir.

 

Dışarıdan ve içeriden kuşatılan ülkemizde birlik ve bütünlüğümüze kastederek kavga ortamına sürüklemek isteyenlerin, basiretsiz ve gaflet içinde ki siyasi iktidar yönetiminde bu amaçlarına adım adım ilerledikleri ve durumun Yüce Milletimiz tarafından endişe ile izlendiği hepimizin malumudur.

 

Türk Milliyetçilerinin ülke ve milletin bölünmez bütünlüğüne hassasiyeti ve bu değerlerin korunması yolunda ki kararlı tutumu da yine Yüce Milletimiz ve kamuoyunca bilinmektedir.

 

Vatan sathında olduğu gibi Malatya’mızın da her kurum ve her birimiyle huzur ve güvenliğine duyarlılığımızı kamuoyu ile bir kere daha paylaşmak gerekliliği doğmuştur.

 

Kavgayı varlık sebebi haline getiren İnönü Üniversitesi yönetiminin son günlerde Türk Milliyetçilerine yönelik tahrik ve eylemleri ile neye ve kime hizmet ettiği tarafımızdan değerlendirilmektedir.

 

Asgari de olsa bir kamu görevlisinin milli hassasiyetlere sahip ve saygılı olması görev alanı içinde huzur ve güveni korumaya hizmete etmesi bir zorunluluktur. Hal böyle iken Üniversite yönetiminin uygulamalarıyla gerek Malatya gerekse kurum içinde huzur ve güven ortamına duyarlı olmadığı görülmektedir.

 

Üniversite yönetiminin çocuklarımızın huzur ve güven ortamını yok etmeye yönelik eylemlerini şiddetle kınıyoruz."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız