SON DAKİKA
SON DEPREMLER

MHP'den Uyuşturucuya Savaş

0
Güncellendi - 2017-11-16 21:18:49
MHP'den Uyuşturucuya Savaş
A- A+ PAYLAŞ

Türkiye Muhtarlar Derneği Malatya Şube Başkanı Mustafa Eren ve yönetimi, MHP (Milliyetçi Hareket Partisi) İl Başkanı Bülent Avşar’ı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

Türkiye Muhtarlar Derneği Malatya Şube Başkanı Mustafa Eren göreve yeni gelen MHP İl Başkanı Bülent Avşar’a hayırlı olsun dileklerinde bulunarak, “Muhtarlar derneği olarak başkanımıza ve yönetimine hayırlı olsun dileklerimizi iletmek maksadıyla buradayız. Ve biliyoruz ki, başkanımız muhtarlarımıza ve fikirlerine büyük önem vermektedir. Bundan sonraki süreç de sorunlarımızı biliyoruz ki başkan ve yönetimi çözüm odaklı halletme yoluna gidecektir” dedi.

Türkiye Muhtarlar Derneği Malatya Şube Başkanı Mustafa Eren ve derneğe bağlı mahalle muhtarlarının sorunlarını da dinleyen Başkan Avşar, muhtarların en çok acı çektiği konuların başında, uyuşturucu ve gençliğin geldiği bilgisini paylaşarak, uyuşturucuyla mücadele edeceklerini söyledi.

“Varımızı yoğumuzu ortaya koyacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın”

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren MHP İl Başkanı Bülent Avşar,”Muhtarlarımız bizlerin olmazsa olmazıdır. Muhtarlarımız bizim pınarlarımız elimiz kolumuzdur. MHP İl Başkanlığı olarak muhtarlarımızın başlıca sorunlarının gençliğin ve uyuşturucunun olduğu vurgusu yapılmaktadır. Bizler il başkanlığı olarak buradan her kesime sesleniyoruz. Uyuşturucu ile tüm sorunlarınızı halledeceğiz. Tüm ailelerimiz çekinmeden rahatlıkla kendi evi gibi gelip bizlere anlatabilirler. İl başkanlığı olarak tedavisinden tutun da her türlü sorunlarını halletme noktasında varımızı yoğumuzu ortaya koyacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın” diye konuştu.

Mahalle olgusuna da değinilen ziyarette Başkan Avşar, şunları söyledi:

"Mahalle Kültürü ve olgusu mahallelik kavramı dahilinde önemli hususlardandır. Bizler muhtarlarımız ile birlikte mahallelilik kültürünü tüm belediye başkanları, STK’lar, vakıflar ve dernek başkanları ile birlikte, güvenlik hususunda emniyetimiz ile birlikte istişareler ederek, mahalle toplantıları düzenleyip sorunları bire bir halletme yoluna gideceğiz."

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız