SON DAKİKA
SON DEPREMLER

MHP'li Adaylara Karşılama

A- A+ PAYLAŞ

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Malatya milletvekili adayları, Darendeli Prof. Dr. Hasan Tunç ile Saime Palancıoğlu, Ankara'dan Malatya'ya dönüşleri esnasında Darende ilçesinde yoğun ilgi ile karşılandı.

Karşılamaya, MHP Malatya il başkanı Arif Yıldız, Darende İlçe Başkanı İbrahim Ateş, parti yöneticileri ve vatandaşlar katıldı. Velioğlu Tesisleri'nde yapılan karşılamanın ardından Darende'ye geçildi ve burada adaylar parti binasını ziyaret ederek burada bir açıklama yaptı.
Prof. Dr. Hasan Tunç, "Ben her şeyden önce kendi memleketim Darende'ye gelmiş olmaktan, Darendeli hemşehrilerimle birlikte olmaktan büyük bir kıvanç ve mutluluk duyuyorum. Onun için de farkındaysanız çok heyecanlıyım. Çünkü burası benim ata toprağım. Ben bu toprakların çocuğuyum" ifadelerini kullandı.

Saime Palancıoğlu ise hizmet için aday olduklarını belirtip, "Bir bacınız, ablanız olarak bizlere destek verip meclise göndereceğinize inanıyoruz. Dua ve oylarını bekliyoruz" dedi.

MHP Malatya milleveki adayları, Darende belediye başkanı İsa Özkan, Hulusi Efendi Vakfı, Ülkü Ocağı'nı da ziyaret ettiler.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız