SON DAKİKA
SON DEPREMLER

MHP'li Başkana 'Özel Muamele'

0
Güncellendi - 2017-02-20 02:06:47
MHP'li Başkana 'Özel Muamele'
A- A+ PAYLAŞ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Malatya'da halka hitabettiği ve 1 milyar 162 milyon TL tutarında yatırımların açılışını gerçekleştirdiği Büyükşehir Belediyesi Yanı'ndaki açıkhava toplantısında, Anayasa Değişikliği oylamasında, AKP ile aynı paralelde "Evet" oyu kullanacağını açıklayan MHP'nin özel "muamele" görmesi dikkat çekti.

MHP Malatya İl Başkanı Mehmet Erdem, Erdoğan'ın konuşmasından sonra yapılan toplu kurdele kesme törenine Cumhurbaşkanı Erdoğan, 3 bakan ve diğer AKP'li milletvekilleri ve yöneticilerle birlikte katıldı. Kurdele kesimi sırasında Erdem'in ön planda, AKP Genel Başkan Yardımcısı Cevdet Yılmaz ile Malatya Milletvekili Mustafa Şahin'in arasında, AKP İl Başkanı Hakan Kahtalı'nın ise arka planda yeraldığı görüntü ilginçti.

Platformda, MHP İl Başkanı Erdem'in, AKP Milletvekilleri Öznur Çalık ve Mustafa Şahin'le birlikte Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın hemen arkasında bulunduğu görüntü de objektiflere takıldı.

Burhan KARADUMAN, Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

30 yorum yapılmış

  • akif (7 yıl önce)
    ya kardeşim ülkücüysen bir ülkün varsa yani evet demen gerekki ülküne kavuşasın senelerdir boş davalar peşinde ne istediğimizi bile bilmeyerek koşturdular bizi peşlerinden ilk defa bir ülkü peşinde koşmaya başlayınca dönek oluyorlar hııı .. Bırakın bu kuru kuruya muhalefetide hep beraber EVET DEYİP GERÇEK ÜLKÜCÜ OLALIM BİRLİKTE
    0
    0
    Yanıtla
  • orhan ince (7 yıl önce)
    böyle il başkanlığı olmaz düne kadar miting alanına bile koymazlarken gitmen büyük hata yazık
    0
    0
    Yanıtla
  • malatyalı (7 yıl önce)
    insanımız artık şunu görmeli MHP diye bir parti hiçbir zaman olmadı.sadece milliyetçileri zaman zaman kullanmak için var olan bir kurum oldu ,geçmişe de bir bakın ,bürokrat eksenli her daim hangi parti ,iktidarda ise ona destek veren bir yapı.son 15 sene ise akp ye destek verdi,işin özü bu..
    0
    0
    Yanıtla
  • ortaköylü (7 yıl önce)
    Helal olsun bahçeliye vede mehmet erdem gibi erdemli vatanseverlere..Yıllardır ülkücüleri kendi çıkarları için kullanan karanlık grupların oyunlarını gördü ve bu oyunu bozdular..Siz hayırcılar öncelikle muhsin başkanı katleden binlerce askerimi ,polisimi,ve vatandaşımızı katleden apoşlarla,fetoşlarla birlik olup hayırda birleşin..Sonrada ülkücüyüm diye naralar savurmaya devam edin..Daha yedi ay önce 248 vatandaşımızı bu çakallar şehid ettiler..Bir ülkücü bunlarla nasıl aynı yolda yürüyormuş,bu nasıl bir mantık?kayseride,beş tepede şehid olan askerimizin polisimizin kemikleri sızlar be..
    0
    0
    Yanıtla
  • alparslan (7 yıl önce)
    bu ülke ne olacak Allah sonumuzu hayretsin inşallah üklücü olan birisi bu siteme evet diyemez çünkü doğuştan türk vatandaşı olmayan biri bile başkan seçilebilecek onun için hayır diyecem. ayrıca 2010 da mhp de hdp de hayır demişti o zaman mhpliler pkklı mı oldular onun için hayır diyen pkklı chpli gibi sözleirine inanmayın
    0
    0
    Yanıtla
  • MALATYALI (7 yıl önce)
    ARKADAŞLAR NE AÇILIŞI YAPILDI , BU BİLE YALANNNNNNN DOLANNNN AÇILIŞ YAPILMIŞ NE YAPILDI DA MALATYA YA AÇTINIZ ...
    0
    0
    Yanıtla
  • vatandaş (7 yıl önce)
    kurma kolu olmak da varmıs mhp nın kaderınde.kılıdı vurun gıtsın.vasfınız kalmadı.
    0
    0
    Yanıtla
  • Sacit efe (7 yıl önce)
    YALANLAR=EVET. HAYIRLAR=GERÇEKLER GERCEKLER DAİMA HIZLI KOŞAR VE YALANLARI GEÇER Parlementer sistemi savunamayan insanlar zaten demokrasiyi bilmezler
    0
    0
    Yanıtla
  • MUSTAFA (7 yıl önce)
    ÖZEL MUAMELEYİ SONUNA KADAR HAKETMİŞTİR. BİR DEDİĞİ İKİ EDİLMESİN. TARİH YAZACAKTIR.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ebrar (7 yıl önce)
    Yazıklar olsun sizlere yaaaa MHP oldu Ak MHP !
    0
    0
    Yanıtla
  • daha öncede komünist mhp olmuştu onada sesin çıktımı?
    0
    0
    Yanıtla
  • koylumehmet (7 yıl önce)
    Dervisin birisi her gordugu seye selam verirmis. Bir agac gorse bi tas gorse...birgun degirmene gitmis un oguden taslara yaklasmiski selam vere, kiyacetini tasa kaptirmis zor kurtarmis canin. Demis bundan sonra DONENE selam yok demis...Memet abi artik senin gibi donenlere selam yok...yaziklar olsun sana..
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali Osman (7 yıl önce)
    Kamil Senin ve Seninle aynı Kafada olanların Sonu Ve aydınlık Bir Türkiye İçin, Birlik Ve Beraberlik için EVET.
    0
    0
    Yanıtla
  • attila (7 yıl önce)
    ÜLKÜCÜLER OLARAK EVET DİYECEĞİZ !
    0
    0
    Yanıtla
  • Atma Atilla sen ülkücü değilsin kesinlikle AKP lisin Ülkücüler,Türk Milliyetçileri HAYIR diyor sen eveti rüyanda görürsün.
    0
    0
    Yanıtla
  • orhan ince (7 yıl önce)attila isimli kullanıcı yorumuna
    kendi adına söyleyeceksin
    0
    0
    Yanıtla
  • Yilmaz (7 yıl önce)
    Ben Vatanimi Milletemi Seviyorum onun icin Hayir diyecem.
    0
    0
    Yanıtla
  • Hakan koc (7 yıl önce)
    Yazıklar olsun böyle ülkücülere
    0
    0
    Yanıtla
  • Alim (7 yıl önce)
    Mehmet abi bravo sana bravo. Sen anladin abi. Bundan sonra selamunaleykum-aleykumselam.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet (7 yıl önce)
    16 Nisanda Türkiye ve Malatya Hayır diyecek işte o zaman Mehmet Erdem gibi Türk Milliyetçilerinin ve Ülkücülerin temsil makamı olan o koltuklara gerçek MHP liler oturacaktır.Yazıklar olsun böyle il başkanlığı yapanlara Kınıyoruz. Ha bu arada Mehmet Erdeme esenlikte bir şube müdürlükte verilirse hiç şaşmayız.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa BULUT (7 yıl önce)Ahmet isimli kullanıcı yorumuna
    Yüreğine sağlık Ahmet kardeşim.
    0
    0
    Yanıtla
  • NE GÜZEL OLUR İŞTE İKTİDARI BERABER PAYLAŞIRIZ .Bu nasıl bir zihniyet sizdeki anlamıyorum valla. Anayasayıda bizim beraber yazarız iktidarıda paylaşırız ne olmuş yani ama hayır siz muhalefet için doğmuşsunuz. Ama ahirette kimle beraber olmak istiyorsanız bu dünyadada onları kendinize dost edinin bence
    0
    0
    Yanıtla
  • Ramazan (7 yıl önce)
    Yazık ne diyeyim. Keşke hak için bir araya gelinse. Milli görüş e bekleniyorsunuz. Tek çare oldu da saadet
    0
    0
    Yanıtla
  • turgay (7 yıl önce)
    Olması gerekende buydu ortak amacımız vatansa gerisi hikaye kimse boş boş konuşmasın zaman bir olma birlik olma zamanıdır parti felan hikaye her yüreğin bir olması şu topraklara ayak basan herkesin yanyana durma zamanıdır
    0
    0
    Yanıtla
  • cengiz (7 yıl önce)
    Bu ülkeye milletin iradesi hakim olacaksa tabiki bu sisteme evet diyeceğiz..yok terör örgütlerinin sözü geçsin istiyorsak hepsinin açıkladığı gibi hayır dememiz gerekiyor..herkes safını belli ediyor..kimlerin milletin yaninda olduğu görülüyor..
    0
    0
    Yanıtla
  • hdp açıklama yapmış hepsi evet diyecek o zaman siz?
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet (7 yıl önce)
    Sayin mehmet erdem akp'nin sizinle isi bitsin il baskanindan randevu bile alamazsin. 16 nisan'dan sonra anlayacaksiniz
    0
    0
    Yanıtla
  • yazıklar olsun devlet bahçeli
    0
    0
    Yanıtla
  • orhan ince (7 yıl önce)Ahmet isimli kullanıcı yorumuna
    kesinilikle doğru
    0
    0
    Yanıtla
  • KAMIL (7 yıl önce)
    adiyamandan ithal il başkanı
    0
    0
    Yanıtla