SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"MHP'li Kardeşlerimizle İstişare İle Yola Devam Edeceğiz"

0
Güncellendi - 2020-06-10 02:17:11
A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya il Başkanı İhsan Koca beraberindeki yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) il Başkanı Mesut Samanlı'ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Ziyarette konuşan Koca,"Cumhur İttifakı, Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli'nin birlikte, milletin bekası için, geleceği için, memleketin hayrı için uzun vadede kurulan bir ittifaktır. AK Parti ile MHP arasındaki ittifak, bir kardeşlik ittifakıdır. Bu ittifak, bir dava ittifakıdır. Büyük Türkiye'yi oluşturma ittifakıdır. MHP İl Başkanı Mesut Samanlı'ya ve MHP Teşkilat Üyelerine yeni yönetimlerinin hayırlı olmasını diliyorum, inşallah Malatya'mız için atılacak adımlarda Milletvekillerimizle beraber Cumhur İttifakının ruhunu ortaya koyarak MHP’li kardeşlerimiz ile de istişare içinde yolumuza devam edeceğiz” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) il Başkanı Mesut Samanlı ise Koca ve beraberindeki heyete teşekkür etti.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

6 yorum yapılmış

  • kaan (3 yıl önce)
    Din,Vatan,Bayrak paydası bir de ,pay konusunda sıkıntı çok,bir tane ülkücü okul müdürü,dairelerde şube müdürü,hatta şef yok, sonu hayır olsun inşallah...................
    0
    0
    Yanıtla
  • Türkiye sevdalısı (3 yıl önce)
    Keşke siyaset hizmet odaklı yapılsa bütün milletin ortak değerleri olması gereken din vatan bayrak Atatürk gibi bizi bir araya getiren değerlerimiz hepimizin değerleri olarak kalsa kimse kimseyi dindar olup olmamakla milliyetçi veya Atatürkçü olup olmamakla suclamasa ne kadar güzel olur diyorum .
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (3 yıl önce)
    Keşke bütün partiler başkanları dahil birbiri ile biraraya gelseler aralarında sertlikler olmasa siyaset. Bir hizmet aracı olarak görülse seçim kazanmak kadar kaybetmeninde demokrasinin gereği olduğu bilinse siyaset bir meslek olmaktan çıksa düşünün ilimizi yıllardan beri hemen hemen aynı kişiler siyaset yapıyor diyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (3 yıl önce)
    Düne kadar iki partinin genel başkanı karşılıklı olarak birbirlerine etmedikleri hakaret kalmadı.Şimdi de kolkola yürüyen kankalar gibiler.
    0
    0
    Yanıtla
  • Türkiye sevdalısı (3 yıl önce)
    Siyaseti hiç anlamış değilim onun içinde hiç ilgi alanima girmez ama siyasilerden tek ricam devlet kadrolarına öğretmen polis bekçi hakim savcı kısacası memur ve işçi alimlarinda sözlü sınavıni kaldirsinlar yazılı sınav neticesinde çalışanları alsınlar valiler ve il müdürlukleri dışındaki bütün makam ve mevkilere yükselmeler de kriterler getirsinler kamu ve belediyelerin bütün harcamaları ihaleleri gelir ve giderleri şeffaf olsun kamu bankaları amaçlarına uygun hizmet versin yargıya güven artirilsin ,rahmetli ozaldan bize miras kalan din ,hür teşebbüs ve fikir ,düşünce hürriyeti tam anlamıyla sağlansın diyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • MUSTAFA (3 yıl önce)
    Herkes ile istişare etseniz. Parti ayırımı yapmasanız. Akıl akıldan üstündür düsturundan hareketle karar verseniz. Ne olur. Bu ülkenin birlik beraberlik ve güçlü olmasına ihtiyacı var.
    0
    0
    Yanıtla