SON DAKİKA
SON DEPREMLER

MHP'li Üye Öyle Dememiş!..

A- A+ PAYLAŞ

Belediye Meclisi toplantısında, alt geçitler nedeniyle belediye başkanına teşekkür ettiği belirtilen MHP'li üye Mehmet Torun'un, Belediye Basın Bülteni aracılığıyla yansıtılan şekilde konuşmadığı bir basın toplantısıyla duyuruldu.

BELEDİYENİN BÜTÇESİNE GÖRE..
Belediye Meclisi'nin, 7 Kasım Pazartesi günü yapılan toplantısında MHP'li üye Torun'un, alt geçitlerle ilgili konuşması, belediye basın bülteninde şöyle belirtilmişti:

"..Belki yollarımız kapandı, belki vatandaşlar çamurdan rahatsız oldu ama bu altgeçitler yapıldığında bölgede büyük faydalar sağlayacaktır. Ve Malatyalılar da bu hizmetin yapımından dolayı sizlere dua edecektir.”

MHP'DEN BASIN TOPLANTILI YALANLAMA..
MHP İl Başkanı Ömer Ekici (fotoğraftaki), meclis üyesi Torun'la birlikte düzenlediği basın toplantısında, konuşmanın basına aksettirildiği gibi olmadığını öne sürdü ve şöyle dedi:

"Belediye Meclis toplantısında meclis üyemizin sorduğu sorunun ve açıklamanın içinde bir bölümün çıkarılarak verilmesi ile ilgili görüşlerimize açıklık getirmek istiyorum.

Bizim belediye hizmet çalışmalarının Malatyalıya yapılan bunca eziyet ve çileye Milliyetçi Hareket Partisi olarak teşekkür etmemiz asla söz konusu olamaz.

Biz aksine Malatya ve Malatyalı bugüne kadar gelmiş geçmiş
hiçbir yönetimler döneminde bu yaşadığı dönemdeki sıkıntı, perişanlığı ve rezaleti yaşamamıştır. Böyle ehliyetsiz ve vasıfsız kadro tarafından yönetilmemiştir.

Alt geçit inşaatlarının; zamanlaması yanlıştır. İşin yönetilmesinde zafiyet vardır. Bu yüzden insanlar çamur deryalarıyla boğuşmakta, yaya ve araç trafiği rezaleti yaşanmaktadır. Plansız çalışma koca Malatyayı bir kasaba görünümüne dönüştürmüştür. Bu yönetim, işleri yüzüne gözüne bulaştırmaktadır. Beceriksizler hizmeti eziyete dönüştürmüştür."

Meclis üyesi Torun da, "7.11.2005 Günü yapılan Meclis toplantısındaki konuşma maksadının dışında bir anlatımla basına aksettirilmiştir.Konuşmamın içerisinde sadece bir cümle alınarak basına verilmiştir.

Ben başta Başkanımın konuşmasına katılıyorum.Zaten bir anlamda anlatmak istediğimde aynı içerikteydi.Ayrıca eğer Malatya’ya yapılacak hizmetlere tüm Malatyalılar ve biz de teşekkür ederiz.Ama burada yapılan hizmet mi çile mi bunu Malatyalılar görüyor ve yaşıyor.

Konuşmamda alt geçitlerin iki ayı aşkın bir süredir yapımı sırasında bir anlamda Malatyalılara çile çektirilmiş, tüm bağlantı noktalarında aynı zamanda yapım başlatılmış, o noktalara değil ki araçlarla yaya bile girmek mümkün değildir. Bir anlamada vatandaşlar çamurla boğuşmuştur. Sonuçta eğer Malatya’nın görünümüne katkı sağlarsa teşekkür ederiz, dua da ederiz demiştim." dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız