SON DAKİKA
SON DEPREMLER

MHP'liler Doğanşehir'de

0
Güncellendi - 2015-12-28 02:46:44
MHP'liler Doğanşehir'de
A- A+ PAYLAŞ

Milliyetçi Hareket Partisi Malatya 1. sıra milletvekili adayı Avukat Arif Yıldız, seçim çalışmaları kapsamında Doğanşehir ilçesini ziyaret etti.

MHP'nin seçim çalışmasına ilişkin basın bülteni şöyle:

"MHP Malatya İl Başkanı Mehmet Erdem ve MHP milletvekili adayları, 7 Haziran genel seçimleri çalışmaları kapsamında Doğanşehir esnaf ve vatandaşlarını ziyaret etti. Erdem, Doğanşehir esnaf ve vatandaşların MHP iktidarına desteklerini esirgemeyeceklerini söyledi. 

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Malatya İl Başkanı Mehmet Erdem, milletvekili adaylarıyla birlikte 7 Haziran genel seçim çalışmaları kapsamında Doğanşehir esnaf ve vatandaşlarını ziyaret ettiler. MHP seçim heyeti ilk olarak MHP Doğanşehir İlçe Başkanı Muzaffer Çelebi ve teşkilat üyelerini ziyaret ettiler. Ziyarete MHP Malatya İl Başkanı Mehmet Erdem, Milletvekili adayları Avukat Arif Yıldız, Hakan Yılmaz, Güzün Koçak, Hakan Kalkan, Mehmet Ali Özpolat, MHP Malatya Kadın Kolları Başkanı Ayşe Gülay Coşkun ve MHP Malatya il yönetim kurulu üyeleri katıldı. MHP Doğanşehir İlçe Başkanı Muzaffer Çelebi, 7 Haziran genel seçimleri kapsamında milletvekili adaylarını esnaf ve vatandaşları ziyaret edeceklerini belirterek, “Milliyetçi Hareket Partisi, Doğanşehir’de diğer ilçelere nazaran en çok oy alan bir ilçemizdir. İnşallah bu seçimlerde tüm siyasi partiler içerisinde birinci parti olmak istiyoruz. Tüm arkadaşlarımız bu yönde çalışmalarını gece gündüz demeden sürdürüyor. Esnaf ve vatandaşlarımızla da milletvekili adaylarımız buluştu zaman da Milliyetçi Harekete verilen teveccühü göreceklerdir” şeklinde konuştu. 

DOĞANŞEHİR, DESTEĞİNİ ESİRGEMEYECEKTİR

MHP Malaya İl Başkanı Mehmet Erdem ise 7 Haziran genel seçimlerinde Milliyetçi Hareket iktidarına giden yolun Doğanşehir’den geçtiğini belirtti. Doğanşehirli esnaf ve vatandaşların Milliyetçi Hareket’e her zaman destek verdiğini anımsatan Erdem, 7 Haziran genel seçimlerinde de desteklerini esirgemeyeceklerine yürekten inandıklarını söyledi.  

MHP İKTİDARINDA, DOĞANŞEHİR ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ HİZMETE GİRECEK

Yapılan konuşmalardan sonra MHP milletvekili adayları, Doğanşehir esnaf ve vatandaşlarını ziyaret ettiler. Milletvekili adayları, Doğanşehir’in sorunlarını iyi bildiklerini belirterek,  “Milliyetçi Hareket iktidarıyla Doğanşehir esnaf ve vatandaşlarının yüzünün gülecek.  Hem Malatya’nın hem de Doğanşehir ilçesinin en büyük sorunu işsizliktir. MHP iktidarında her yıl 700 bin istihdam alanı oluşturacağız. Her aileden 1 kişiyi iş imkanı sağlayacağız. Böylelikle Doğanşehirli, Malatyalı vatandaşın rahat bir nefes alacaktır.  14 yıldır iktidarda olanlar yıllardır, Doğanşehir Küçük Organize Sanayi’sini unuttular.  7 Haziran’da Milliyetçi Hareket’in iktidarında ilk yapacağımız işlerin başında Doğanşehir Küçük Organize Sanayi’nin yapılması geliyor. Küçük Organize Sanayi’nin faal hale gelmesiyle hem Doğanşehir’in hem Malatya’nın hem de Türkiye’nin kazanacaktır” dediler. 

DEĞİŞİM KAÇINILMAZ OLDU

Doğanşehir esnaf ve vatandaşlar ise MHP’li milletvekili adaylarının ziyaretlerinden memnuniyetini dile getirerek, MHP’nin her zaman Doğanşehir esnaf ve vatandaşlarının yanında olduğunu belirttiler. Esnaf ve vatandaşlar, ilçe ekonomisinin her geçen gün kötüye gittiğini, bazı günler siftah bile yapamadıklarını belirterek, artık değişimin kaçınılmaz olduğunu belirttiler. Doğanşehir ilçesinin her geçen gün kötüye gittiğini belirten esnaf ve vatandaşlar, yıllardır Doğanşehir Küçük Organize Sanayi Bölgesi’nin hizmete giremediğini, hala mazeretler üretildiğini ifade ettiler. Doğalgaz borularının ilçe yakınından geçmesine rağmen, Doğanşehirlilerin doğalgazdan yararlanamadığını anımsatan esnaf ve vatandaşlar, doğalgaz hizmetinde bile her seçim döneminde avutulduklarını belirttiler."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız