SON DAKİKA
SON DEPREMLER

MHP'nin 16 Adayı Belli

A- A+ PAYLAŞ

MHP'nin Malatya ilçelerinden bazılarının daha belediye başkan adaylarını açıkladığı, merkez dahil açıklanan aday sayısının 16'ya ulaştığı bildirildi.

Partinin internet sitesinde yeralan listeye göre, bugüne kadar açıklanan MHP adayları şunlar:

MALATYA MERKEZ Cumali Ünaldı
MERKEZ İLÇE YAYGIN Atilla Dilek
AKÇADAĞ Abdul Vahap Gökçek
AKÇADAĞ ÇATYOL Abdullah Vural
ARAPGİR Coşkun Gömüç
ARGUVAN Ali Gülle
DARENDE Cengiz Kocaman
DARENDE AŞAĞIULUPINAR Bünyamin Erdoğan
DARENDE AYVALI Halife Şahin
DARENDE BALABAN Osman Nuri Özbay
DOĞANŞEHİR Faruk Yıldırım
DOĞANYOL Muhsin Öz
KULUNCAK Ramazan Nacar
YEŞİLYURT Hasan Onbaşıoğlu
YEŞİLYURT BOSTANBAŞI Fatin Ari Durhan
YEŞİLYURT YAKINCA Abdulkadir Arıca

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız