SON DAKİKA
SON DEPREMLER

MHP'nin 3 İlçe Kongresi Yapıldı

A- A+ PAYLAŞ

Milliyetçi Hareket Partisi'nin Darende, Akçadağ ve Doğanşehir ilçe kongreleri hafta sonunda gerçekleştirildi. Her üç ilçe kongresinde de seçimlere tek liste ile gidilirken, başkanlar değişmedi..

DARENDE'DE..
Darende Esnaf Kefalet Kooperatifi toplantı salonunda yapılan kongreyi, MHP Malatya İl Başkanı Ömer Ekici ve MHP eski Malatya Milletvekili Namık Hakan Durhan da izlediler.

Eski milletvekili Durhan ve İl başkanı Ekici'nin konuşmalarından sonra seçimlere geçildi. Kayıtlı 114 delegeden 94'ünün katıldığı seçimler sonunda oyların hepsini alan mevcut başkan İbrahim Ateş yeniden MHP Darende İlçe Başkanlığı'na seçildi. Yönetim Kurulu ise Osman Tombul, Mehmet Bozok, İsmet Meydan, Hacı Mehmet Kılıçer, Zeynel Pekdemir, Mustafa Doğan, Nazif Koraynül, Bektaş Kurt, Bekir Sağlam'dan oluştu.

Kongre sonunda delegelere teşekkür konuşması yapan İlçe Başkanı Ateş, partilerinin yükselmesi için çalışacaklarını söyledi.

DOĞANŞEHİR'DE..
MHP'nin Doğanşehir İlçe kongresi’nde de başkanlığa Eyüp Suküt başkanlığa yeniden seçildi. Tek liste ile seçimlere gidilen kongrede yönetim kurulu şu isimlerden oluştu:

Yasin Künk,Ali Çavdar, Hasan Eroğlu, Sinan Güner, Hamdi Ürkmez, Yaşar Korkmaz, Mehmet Canpolat, Bülent Biri, Yaşar Toraman, Mehmet Çağan, Arif Bilgili ve Hamdi Orman

AKÇADAĞ'DA..
MHP Akçadağ İlçe Kongresi’nde de başkanlığa Arif Savun yeniden seçildi. Tek liste ile yapılan seçimlerde yönetim kurulu şu isimlerden oluştu:

Mustafa Selçuk, Turan Yılmaz, Süleyman Arıca, İhsan Aslan, Nihat Yılmaz, Süleyman Emre, Ali Aşkın, Fatih Yabancıgil, Battal Timur.

FOTOĞRAF: MHP'nin Darende İlçe Kongresinden... (İsmet UĞUR)

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız