SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'MHP'nin Gençlik Teşkilatı Biziz'

A- A+ PAYLAŞ

Ülkü Ocağı Başkanı, SP'ye aralarında MHP'li gençlerin de bulunduğu katılım olduğu haberleri üzerine yaptığı açıklamada, MHP'nin gençlik teşkilatının ve ülkücü gençlerin tek adresinin Ülkü Ocağı olduğu belirtildi.

Ülkü Ocağı Başkanı Burhan Coşkun imzasıyla şu açıklama yapıldı:

"Malatya basınımızda dün, bir siyasi partiye aralarında AKP, CHP ve MHP gençlik kollarının da bulunduğu bir katılım olduğu haberi yer almıştır.

Milliyetçi Hareket Partisinin gençlik teşkilatı Ülkü Ocaklarıdır.

Her türlü bilgi ve donanıma sahip, milli ve manevi değerlerine bağlı bir gençlik yetiştirmek idealinde olan ve Rahmetli Başbuğumuz tarafından kurulan Ülkü Ocaklarının tek gayesi yüce Türk Milletine hizmet etmektir.

Bu hizmeti de Ülkücü gençlik MHP ‘ de yapar. Ülkücülerin tek adresi Milliyetçi Hareket Partisidir.

Yaklaşan yerel seçimler öncesi kişi ve kurumları Ülkü Ocakları ve Ülkücü gençlik üzerinden siyaset yapmamaları konusunda uyarıyoruz. Söz konusu bu tür balon haberlere de Malatya kamuoyunun itibar etmemesini saygı ile arz ederiz."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız