SON DAKİKA
SON DEPREMLER

MHP'nin Genişletilmiş Danışma Toplantısı..

A- A+ PAYLAŞ

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Malatya İl Başkanlığı tarafından il istişare toplantısı düzenlendi.

MHP'nin Genişletilmiş İl İstişare Toplantısı, Sabancı Kültür Merkezi'nde gerçekleştirildi. Toplantıya MHP Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ekici, MHP Genel Muhasip Yardımcısı Mihrali Aksu, MHP eski Milletvekili Namık Hakan Durhan, MHP İl Başkanı Ömer Ekici, il ve merkez ilçe yöneticileri katıldı.

MHP Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ekici, Türkiye genelinde şimdiye kadar 61 ilde istişare toplantısı düzenlendiğini belirterek, Genel Başkan Devlet Bahçeli'nin katıldığı bölge toplantılarının başlatıldığını kaydetti. Hükümetin millete verecek bir şeyinin bulunmadığını belirten Ekici, "İktidarı silmek için daha çok çalışmamız lazım" dedi.

MHP Genel Muhasip Üyesi ve Erzincan eski Milletvekili Mihrali Aksu ise ülkenin sıkıntılı bir dönemden geçtiğini belirterek, "Halkımız 3 Kasım'da doğru bir karar verdi. Milletimizin 3 Kasım'daki tek parti tercihini doğru bir karar olarak buluyoruz. Mevcut iktidar, yarın dönüp sorunları çözüm noktasında mazeret üretemeyecektir. Çünkü sorunları çözmesi için halkımız bu iktidara her türlü desteği vermiş ve önündeki tüm engelleri kaldırmıştı. Ancak hükümet, meşruiyetini milletin kapısında değil, ABD ve AB kapılarında aradı. İktidar, 2.5 yıl geçmesine rağmen halen kendisine bir kimlik bulamadı. Ancak milletimiz, bunları AK Parti kimliği ile iktidar yapmıştı. 'AB'nin yolu Diyarbakır'dan geçer' diyenler bugün siyasette yoktur" şeklinde konuştu.

MHP Malatya İl Başkanı Ömer Ekici de "Milli bilinç yok edilmek, milli çöküş insafsızca gerçekleştirilmek istenmektedir. Bu anlamda, cumhuriyet tarihinin en karanlık günleri yaşanmaktadır. Her türlü olumsuzluklara rağmen Türk milleti aciz değildir. Tarih boyu binlerce örneğinde olduğu gibi bugünde birlik ve beraberlik içinde milli uyanışı başararak kapıkulluğuna ve mandacılığa son verecektir. Çünkü bu yüce millet kendi kimliğiyle, şerefiyle, anlı açık, başı dik, mutlu ve müreffeh yaşamak için Türkiye Cumhuriyeti Devleti'ni kurmuştur" ifadelerini kaydetti.

Toplantı, daha sonra basına kapalı olarak devam etti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız