SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"MHP'nin Üzerine Çok Geliniyor"

0
Güncellendi - 2015-12-28 03:32:02
A- A+ PAYLAŞ

Malatya MHP İl Başkanı Mehmet Erdem, erken seçim ve AKP-MHP koalisyonunu değerlendirdi. 

Erdem, "7 Haziran genel seçimleri gösterdi ki Türkiye de hiçbir parti tek başına iktidar olma imkânına sahip değil koalisyon gözüküyor. Bugüne kadar herhangi bir görevlendirme yapılmamasına rağmen çeşitli senaryolar çeşitli alternatifler konuşuluyor. Tabi bu ara Milliyetçi Hareket Partisi'nin üzerine çok geliniyor. Sayın Genel Başkanımız ın seçim günü yapmış olduğu açıklama ve konuşmaların paralelin de herhangi bir değişiklik yok. Milliyetçi Hareket Partisi'nin dışın da 4 alternatif var. Koalisyon ve azınlık hükümeti olarak 4 alternatif var. Bu alternatifler ağırlıklı olarak konuşulmuyor hep Milliyetçi Hareket Partisi üzerine senaryolar çizilmeye başlanıyor” dedi.

"Sayın genel başkanımızın belli bir duruşu var" diyen Erdem, "Bizim bir çizgimiz var. Bu bizim gerçekten ülkemizin geleceği için, çocuklarımızın, torunlarımızın geleceği için, mutlaka uyulması gereken çizgiler afakî bir çizgiler değil, şahsi çizgiler değil. İhtiras uğruna yapılan davranışlar değil. Ülkemizin geleceği için partisini bile feda eden bir lidere sahibiz. Kendisini bırakın partisini bile feda eden bir liderimiz var. Ülkesini milletini düşünen bir lider bu açıda Milliyetçi Hareket Partisi'ni belli bir sıkıntı sokmaya çalışanlara beyhude bekleyiş içindeler. İnşallah hayırlı olur. Biz memlekete hizmet için yola çıktık. Bütün partiler bu çizgi de bu amaçla yola çıkmışlardır. Milliyetçi Hareket Partisinin dışın da 4 tane alternatif var. Onlar bir kere konuşulsun. Bir de daha henüz cumhurbaşkanın bir görevlendirme yapmamış. Hala görüşülen hiçbir şey yok. İlk aşama da en çok oyu alan parti görevlendirilir. Bakalım önümüzde ki günlerde görüşmeler başlayacak hep beraber izleyip göreceğiz. Bize 7 Haziran genel seçimlerin de bize destek veren tüm hemşirelerimize teşekkür ediyorum" dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız