SON DAKİKA
SON DEPREMLER

MHP'ye Başvuru Sayısı 19

0
Güncellendi - 2015-12-28 04:26:54
MHP'ye Başvuru Sayısı 19
A- A+ PAYLAŞ

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP)'nde, 1 Kasım seçimleri için 19 kişinin aday adaylığı başvurusunda bulunduğu bildirildi.

İŞTE BAŞVURANLAR..

MHP'de, 1-6 Eylül arasındaki başvuru süresinde, parti genel merkezi ve Malatya İl Başkanlığı'na başvurarak milletvekili aday adayı olanlar şunlar: 

1 Güzin Koçak 

2 Arif Yıldız 

3 Hakan Yılmaz 

4 Hakan Kalkan 

5 Mehmet Avcı 

6 Serdar Yıldız 

7 Mehmet Ali Özpolat

8 Ali Eroğlu 

9 Şinasi Kazancıoğlu 

10 Mehmet Çakantimur 

11 Şefik Candemir

12 Süleyman Sarıbaş 

13 Mehmet Arıkan 

14 Abuzer Duran 

15 Gökhan Ürkmez 

16 Harun Porgalı 

17 Mahmut Kürşat Öndeş 

18 Abdullah Korucu 

19 Cumali Ünaldı

"HUZURLU BİR SEÇİM OLSUN"

MHP İl Başkanı Mehmet Erdem, aday adaylarından Hakan Yılmaz, Mehmet Avcı ve Serdar Yıldız'ın da hazır bulundukları aday adayı tanıtımı nedeniyle yaptığı açıklamada, "1 Kasım 2015 tarihinde yapılacak olan Genel Seçimlerde partimizden aday adayı olmak isteyen arkadaşlarımızın 6 Eylül saat 17:00 itibariyle aday adaylık başvuru süreci sona ermiştir.  Terörün tavan yaptığı böyle bir zaman diliminin yaşanmadığı bir zaman diyorum. En son Aylan bebeğimizin de kıyıya vurması herkesin yüreğini sızlatmıştı. Daha rahat bir hayat sürmek için kendi ülkelerini terk eden herkese Allah yardım etsin diyorum. Bazıları diyor ki insanlık kıyıya vurdu belki doğrudur bu tespit. Esas kıyıya vuran Büyük Orta Doğu Projesi'dir. Maalesef aramızda eş başkanlar var. Hatırlarsanız bir ülkenin yetkili ağzı Kuzey Afrika olmak üzere Orta Doğu ve kısmen Orta Asya ülkelerinden oluşan 22 ülkenin sınırları ve ideolojileri değişecek demişti. Bugünkü olaylarda onu gösteriyor.

Terör ülkemiz de zirve yaptı. Dünkü terörde hayatını kaybeden, şehit olan insanlarımızın sayısı belli değil. Yetkili ağızlar hala bir rakam veremediler. Şu kadar milletvekili verilseydi bu böyle olmazdı diyenler var. Demek ki alamadınız başlattınız. Bu anlam çıkıyor. Bu şartlar içerisinde 1 Kasım'da seçim yapılacak. Temennimiz odur ki seçim sonucu ne olursa olsun huzurlu bir seçim olsun. Seçmenlerimizin tercihi ne olursa olsun, ona da saygı göstereceğiz’’ dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız