SON DAKİKA
SON DEPREMLER

MİAD Başkanının Babası Vefat Etti

A- A+ PAYLAŞ

Malatyalı İşadamları Derneği Başkanı Yunus Akdaş'ın babası vefat etti. Bu arada, Ankara'da ölen Malatyalı asker de Malatya'da toprağa verildi.

AKDAŞ'IN BABASI..
Merkezi İstanbul'da bulunan Malatyalı İşadamları Derneği'nin başkanı Yunus Akdaş'ın babası Ali Akdaş vefat etti. Bir süredir hasta olduğu öğrenilen 78 yaşındaki Ali Akdaş'ın, Özalper Mahallesi'ndeki evinde vefat ettiği ve Pazar günü Şehir Mezarlığı Camii'nde Müftü Bekir Gerek tarafından kıldırılan cenaze namazının ardından toprağa verildiği bildirildi.

Cenaze törenine, merhumun ailesi ve yakınları ile Belediye Başkanı Cemal Akın, İstanbul Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Mesut Parlak, Yeşilyurt Kaymakamı Serdar Cevheroğlu, TSo Başkanı Mücahit Fındıklı, Malatya Eğitim Vakfı Başkanı Şaban Taçyıldız ile İstanbul ve Malatya'daki birçok işadamı, vatandaşlar katıldılar.

MALATYALI ASKER..
Öte yandan Kan kanserinden hayatını kaybeden Jandarma Er Suat Karakuş, memleketi Malatya'da düzenlenen törenle gözyaşları arasında toprağa verildi.

Diyarbakır'ın Lice ilçesinde askerlik yaptığı sırada kan kanseri (lösemi) olması nedeniyle rahatsızlanıp kaldırıldığı Ankara Gülhane Askeri Tıp Akademisi'nde (GATA) vefat eden Jandarma Er Suat Karakuş (22), Yeşiltepe Şehir Mezarlığı'nda kılınan cenaze namazından sonra gözyaşları arasında toprağa verildi.

Cenaze törenine, askerin ailesi, Vali Yardımcısı Orhan Çiftçi, Belediye Başkanı Cemal Akın, 2. Ordu Kurmay Başkanı Tümgeneral Aleaddin Örsal, askeri ve mülki erkan katıldı.

FOTOĞRAF: Ali Akdaş'ın cenaze töreni

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız