SON DAKİKA
SON DEPREMLER

MİAD Buluşturdu

A- A+ PAYLAŞ

Malatyalı İşadamları Derneği (MİAD), İstanbul'da Malatyalı hukukçu ve bürokratların işadamlarıyla buluşmasını bir kahvaltı organizasyonuyla gerçekleştirdi.

İstanbul merkezli olan MİAD'ın bu etkinliğiyle ilgili yayınladığı bülten şöyle:

"Malatyalı İşadamları Derneği temellerini yerelden alan bir sivil toplum örgütü olarak Malatya ve Malatyalının hak ettiği şekilde temsil edilmesi yönünde gereken iletişimin sağlamlaşması amacıyla faaliyetlerini devam ettiriyor. Bu anlayışla düzenlenen, Malatyalı hukukçu ve bürokratların işadamları ile bir araya geldiği kahvaltılı buluşma 04 Nisan 2009 Cumartesi günü gerçekleştirildi. Kahvaltılı toplantının adresi İstanbul Holiday Inn Airport Otel oldu.

Malatyalı hakim, savcı, üst düzey bürokratların katıldığı kahvaltının açılış konuşmasında MİAD Genel Sekreteri Ahmet Turan KOÇER konuklara katılımları dolayısı ile teşekkürlerini sundu.

Hukukçularımızla toplantılarının ilkini Ankara’da organize ettiklerini belirten KOÇER İstanbul ayağını düzenledikleri ikinci buluşmanın ilişkileri geliştirmekte katkı sağlayacağına inandıklarını belirtti.

MİAD Yönetim Kurulu Başkanı Yunus AKDAŞ bir sivil toplum kuruluşu olarak Malatyalıları daha iyi yerlerde görmek istediklerini, kendilerine de bu yönde görev düştüğünü bildiklerini belirtti. Bu görevin bilincinde olduklarını ve herkesin birliktelikle Malatyalının hak ettiği yerlere gelmesinde rol alması gerektiğini ifade eden AKDAŞ “Bugün hakim savcı ve bürokratlarımızla bir araya geldik. Malatyalı İşadamları Derneği olarak bu diyaloğun geliştirilmesinin önemine inanıyoruz. Malatyalı hemşerilerimiz daha iyi yerlerde olmalı. MİAD faaliyetleri ile yerel bir dernek olmasına rağmen ulusal çapta ses getirebilen bir kapasiteye sahip. Kurumsallaşma çalışmalarında önemli adımlar attık. Malatyalıların yapabileceklerinin farkındayız, dayanışma ile iyi işler başaracak, daha fazla temsil edileceğiz. Her zaman önceliğimiz liyakatli, kapasitesi yüksek çok hemşerimizin iyi yerlerde olmaları.” diyerek sözlerini tamamladı.

Toplantının sonunda ikili görüşmeler ve sohbetlerle fikir alışverişleri yapıldı.

Toplantıya Katılanlar:

Adnan GÜLDAŞ - AKTÜEL Tekstil, Ahmet AKBALIK - ÖZAK Tekstil AŞ. Ahmet Turan KOÇER - MİAD Genel Sekreteri, Ali KAZGAN - İstanbul Vali Yrd, Altan ŞAHİN - Cumhuriyet Savcısı, Atilla TANRIVERMİŞ - Hâkim, Bilal ASLAN - İGDAŞ Genel Müdürü, Bülent ARIKAN - AKAN Gümrükleme, Cevdet DOĞAN - Cumhuriyet Savcısı, Harun BAYRAMOĞLU - İHKİB Yön. Kur. Üyesi, Hasan ADAK - Polis Başmüfettişi, İbrahim TOPUZ - 8. Ağır Ceza Mah. Başkanı, İrfan ASLAN - Avukat, K. Derviş PEKER - HEDEF Grup, M. Ercihan EKŞİ - ERNA Şirketler Grubu, M. Levent KILIÇASLAN - ATAL Taşımacılık ve Taahhüt, M. Şahin NALBANT - NURYILDIZ Tekstil, Mehmet Hanefi YILMAZ - RASA Tekstil, Mehmet KOLUKISA - Emekli Ağır Ceza Mah. Başkanı, Mehmet ÖKLÜ - Şişli Kaymakamı, Memet BORAN - Hâkim, Murat ÖZKAN - II. Ticaret Mah. Hâkimi, Mustafa Kemal GÜL - Cumhuriyet Savcısı, Naci EKŞİ - ERNA Şirketler Grubu, Nedim IRMAK - Serbest Avukat, Nurettin YAŞAR - YAKA Tekstil AŞ, Nuri TUNA - TUNA Çelik AŞ, Ömer Burak AKTAŞ - Emniyet Amiri, Remzi BAŞKAYA - Cumhuriyet Savcısı, Sadettin ÇEKMEGİL - ÇEK-DAŞ İnşaat, Sefa BİLGİLER - İmar Müdürü, Serdar MUTLU - ECHOMAR, Şahin ÖZER - ŞAHİN ÖZER Şirketler Grubu, Turan ERİŞ - TURER Otomotiv ve Turzim San, Tülin ERSÖZ - İBB Başkan Danışmanı, Ünal CANPOLAT - Emekli Cumh. Savcısı, Vahap KÜÇÜK - TEMA Mağazacılık, Vahit KAYADUMAN - Cumhuriyet Savcısı, Yaşar Sami BÖLÜKBAŞI - Cumhuriyet Savcısı, Yunus AKDAŞ - MİAD Yönetim Kurulu Başkanı, Yüksel ÇENGEL - İTO Meclis Üyesi.."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız