SON DAKİKA
SON DEPREMLER

MİAD Genel Kurulu Yapıldı

0
Güncellendi - 2015-12-28 04:56:06
MİAD Genel Kurulu Yapıldı
A- A+ PAYLAŞ

İstanbul merkezli olarak faaliyetini sürdüren Malatyalı İşadamları Derneği (MİAD)'nin olağan genel kurul toplantısında, derneğin kurulduğundan beri başkanlık görevini sürdüren Yunus Akdaş yeniden başkanlığa seçildi.

MİAD genel kurulu ile ilgili olarak yayınlanan basın bülteni şöyle:

"MİAD 12. Olağan Genel Kurul Toplantısı 17  Ekim 2015 Cumartesi Günü Wyndham Grand İstanbul Otel'de Gerçekleştirildi. Malatyalı Milletvekili adaylarının teşrif ettiği genel kurul toplantısına, bürokratlar, işadamları ve sivil toplum kuruluşlarının yetkililerinden oluşan 300'ü aşkın misafir katılım gösterdi.

Toplantının açılış konuşmasını MİAD Genel Sekreteri Hakan Odabaşı yaptı. Konuşmanın ardından MİAD tanıtım filminin gösterimi yapıldı.

Yönetim Kurulu başkanı Yunus Akdaş, tanıtım filminin ardından konuşmasını yapmak üzere kürsüye davet edildi. Toplantıya katılım gösteren misafirlere teşekkür ederek sözlerine başlayan MİAD Yönetim Kurulu Başkanı, Malatyalı İşadamları derneği bugünlere taşıyan yönetim kurulu üyeleri ve üyelere de ayrıca teşekkür etti. Akdaş, toplantıya katılan Malatyalı vekil adaylarına hitaben; “1 Kasım genel seçimlerinde asıl başarının hükümet kurmak olduğunu düşünüyorum. Bu konuda partisi ne olursa olsun tüm vekil adayı hemşehrilerimizin sağduyulu olacağına inanıyorum. Biz Malatyalıların farklı parti mensupları olmaktan ziyade bir aile hüviyeti vardır” diyerek sözlerini tamamladı.

Yunus Akdaş’ın ardından protokol konuşmalarını yapmak üzere sırayla; MHP İstanbul Milletvekili Adayları Serdar Öktem, Ali Derindağ, Arzu Erdem, CHP Ankara Milletvekili Adayı Ali Şeker, CHP Malatya Milletvekili Adayı Erdem Aslanoğlu, CHP İstanbul Milletvekili Adayı Eren Erdem, AK Parti İstanbul Milletvekili Adayı Halis Dalkılıç, CHP İstanbul Milletvekili Adayı Gülay Yedekçi Arslan, AK Parti İstanbul Milletvekili Adayı Serap Yaşar ve AK Parti Malatya Milletvekili adayı Nurettin Yaşar kürsüye davet edildiler. Tüm adaylar parti kimliklerinden ziyade ortak payda olan Malatya’ya vurgu yaptılar ve 1 Kasım seçimlerinin sonuçları ne olursa olsun milletin kazanmasını temenni ettiler. Ali Derindağ; “biz” “siz” “öteki” olmayıp birlikteliğin önemini işaret ederken, Arzu Erdem ise bu birlikteliğin eksilmemesi gerektiğini ve bu anlamda hemşehrilerine kapısının sonuna kadar açık olduğunu söyledi. Erdem Aslanoğlu ise kendisinin Malatyalılara babası merhum Mevlüt Aslanoğlu’unun emaneti olduğunu, Malatyalıların ise kendisine babasından miras kaldığını ifade etti.

Malatyalı Milletvekili adaylarının iyi dilek ve temennilerinin ardından MİAD ailesine yeni katılan üyelere MİAD 11. Dönem Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve AK Parti Malatya Milletvekili adayı Nurettin Yaşar tarafından üyelik beratı takdimi yapıldı. Üyelerin isimleri şu şekildedir; Emre Akdaş, Ahmet Güler, Mahmut Demiryol, Nispet Aşkın, Alparslan Gökduman, Ahmet Bağdat, Nami Şahin ve Fatih Tutuk.

Berat takdiminin ardından genel kurula geçildi.Öncelikle Divan başkanı ve üyeleri seçilerek ardından saygı duruşu ve akabinde İstiklal Marşı okundu. Sırasıyla; Faaliyet raporu okunması ve genel kurula ibrası, İç denetleme okunması ve genel kurula ibrası, Kesin hesap bilançosu okunması ve genel kurula ibrası, 12. dönem tahmini bütçe okunması ve genel kurula ibrası, 12. Dönem Yönetim Kurulu Başkanı, Yönetim Kurulu asli ve yedek üyelerinin seçilmesi ve genel kurula ibrası, Denetleme Kurulu asil ve yedek üyelerin seçilmesi ve genel kurula ibrası, Disiplin kurulu asil ve yedek üyelerinin seçilmesi ve genel kurul ibra işlemleri gerçekleşti. Dilek ve temennilerin ardından Divan başkanı MİAD 12. Olağan genel kurulunu sona erdirdi."

YÖNETİMDE KİMLER VAR?

Yönetim Kurulu (Asıl)

1 Yunus Akdaş (Başkan)

2 Ahmet Demezoğlu

3 Ahmet Güler

4 Burhan Polat

5 Cengiz İktimur

6 Erol Altan

7 Fikret Işık

8 Hasan Yıldırım

9 Hazreti Akdemir

10 Hüseyin Bozkurt

11 Hüseyin Oflaz

12 İlhan Erdoğan

13 Kadriye Yüksel

14 M. Fuat Kaplan

15 M. Zeki Baykal

16 M. Onur Karadağ

17 Mustafa Paşahan

18 Bekir Namık Ziyal

19 Ömer Özpehlivan

20 Selami Yaşık

21 Yenal Göğebakan

22 Deha Şahintürk

23 Serdar Cemal Ekşi

24 Fikret Tanrıverdi

25 Mustafa Can

26 İrfan Aslan

27 Ramazan Atay

28 Nüvit Karagözlü

Yönetim Kurulu (Yedek)

1 Ramazan Ceylan

2 Bülent Arıkan

3 Hasan Alpar

4 Burhan Mehmet Akıncı

5 Savaş Ramazan Şakar

6 Hüseyin Nevzat Elmalı

7 Kamber Çaput

8 Mehmet Bozkuş

9 Mehmet Gökhan

10 Selahattin Arıkan

11 Alparslan Gökduman

Denetleme Kurulu (Asıl)

1 Mustafa Kınacı

2 K. Derviş Peker

3 Caner Sürmeli

Denetleme Kurulu (Yedek)

1 Ahmet Dağlı

2 Timur Timurkaan

3 Hüsamettin Aslan

Disiplin Kurulu (Asıl)

1 Mahmut Güleçlier

2 Erdal Büyükkaya

3 Sebahattin Gökay

Disiplin Kurulu (Yedek)

1 Ahmet İlker Kınacı

2 Durcan Altan

3 Yusuf Gürbüz

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız