SON DAKİKA
SON DEPREMLER

MİAD Kadınlarına Bağış Tepkisi

0
Güncellendi - 2019-06-28 05:24:43
MİAD Kadınlarına Bağış Tepkisi
A- A+ PAYLAŞ

Himyaçder’in Genel Başkanı Ayşe Ece Budan, geçtiğimiz yıl MİAD Kadın Kolları, İnönü Üniversitesi ve Himyaçder ortaklığıyla düzenlenen programda AMATEM kurulması için toplanan bağışın, kendilerinden habersiz üniversiteye verilmesine tepki gösterdi.

Konuyla ilgili açıklama yapan HİMYAÇDER Genel Başkanı Ayşe Ece Budan, 2018 yılı Mart ayında İstanbul’da MİAD Kadın Kolları, İnönü Üniversitesi ve HİMYAÇDER ortaklığı ile bir kahvaltı programı düzenlendiğini ve programda Malatya’ya yapılması düşünülen AMATEM için bağış toplandığını anımsattı.

Bir süre sonra yaşanan iletişimsizlik nedeniyle MİAD Kadın Kollarını projeden çıkardıklarını belirten Budan, ancak buna rağmen toplanan bağışın AMATEM kurulması adına kendilerine iletilmediğini belirtti.

Geçtiğimiz günlerde Malatya’ya gelen MİAD Kadın Kolları yönetiminin toplanan parayı İnönü Üniversitesi’ne bağışladığını ifade eden Budan, “Bu para AMATEM için beraber yaptığımız çalışma neticesinde toplanan para. Bağışın İnönü Üniversitesine teslim edilirken bize neden haber verilmedi. Eğer üniversite AMATEM yapacaksa neden bir bilgi ve açıklama yapılmadı. Eğer üniversitemiz AMATEM yapacaksa kamuoyuna bir açıklama yapılsın, biz ona da destek oluruz. Bizim amacımız Malatya’ya AMATEM’in kazandırılması. Kimse bu hayati konuda kamuoyunu yanıltmasın, derdimiz Malatya, Malatya insanına memleketimize faydalı hizmetler yapmak” diye konuştu.

Bu arada tartışmaya konu bağışın miktarının 25 bin TL olduğu öğrenildi.

iha- malatyahaber.com

ARŞİV FOTO: MİAD Kadın Kolları'nın düzenlediği bağış etkinliğine katılanlar

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • Kılıçarslan (4 yıl önce)
    Ben anladım ,toplanan yardımı aynı amaçla kullanacak kuruma vermişler bunun neresi yanlış,yapılan yardımdan sağ elin verdiğini sol el görmeyecek,yoksa biz mi yanlış biliyoruz,bırakın bu işleri.....................
    0
    0
    Yanıtla
  • mehmet (4 yıl önce)
    birde yazıyı tam okusan öğrenirsin aslında
    0
    0
    Yanıtla
  • hasip (4 yıl önce)
    kaç tl toplanmış acaba onu yazabilirmisiniz?
    0
    0
    Yanıtla