SON DAKİKA
SON DEPREMLER

MİAD Konukevi Planlıyor

A- A+ PAYLAŞ

Genel kurul toplantısını hafta sonunda yapan MİAD'ın yeni dönemdeki politikaları hakkında bilgi veren başkan Yunus Akdaş, lobi faaliyetlerine ağırlık vereceklerini, ayrıca Turgut Özal Tıp Merkezi'nde MİAD Konukevi yapımını da planladıklarını bildirdi.

MİAD'ın genel kurulu sonrasında yayınlanan basın bülteni şöyle:

"Malatyalı İşadamları Derneği 9. Olağan Genel Kurulu 24 Ekim 2009 Cumartesi günü İstanbul’da MİAD dernek merkezinde yapıldı. MİAD genel kurulunda tek aday olarak Yönetim listesini sunan Yunus AKDAŞ tekrar Yönetim Kurulu Başkanlığına seçildi.

MİAD Genel Kurulu eski Eminönü Belediye Başkanı Nevzat ER’in Divan Kurulu Başkanı olarak seçilmesi ile başladı. Genç MİAD Üyeleri İrfan ASLAN ve İbrahim SIRMA’da divan üyeleri olarak genel kurulda hazır bulundular. Saygı duruşu ve açılış konuşmaları sonrasında 8. Döneme ait faaliyet raporları Genç MİAD Yürütme Kurulu Başkanı Ahmet Şamil ONUR, MİAD Genel Sekreteri Ahmet Turan KOÇER ve MİAD Yönetim Kurulu Başkanı Yunus AKDAŞ tarafından genel kurul katılımcılarına sunuldu.

Divan Kurulu Başkanı Nevzat ER’in oylamaya sunduğu 8. Dönem faaliyet planı ve denetleme kurulu raporları genel kurul tarafından ibra edildi. Son olarak MİAD yeni dönem Yönetim Kurulu Başkan Yunus AKDAŞ tarafından haziruna tek tek tanıtıldı. Genel Kurul Üyelerinin onayı ile onayı ile yeni Yönetim Kurulu oybirliği ile seçildi. Genel Kurulda Gazeteci Yazar Cumali ÜNALDI, İşadamı Naci EKŞİ, İşadamı Kadir ERİŞ, AK Parti Kadıköy İlçe Başkanı Muharrem ÖDEMİŞ ve Küçükçekmece Belediye Başkanı Aziz YENİAY genel kurul üyelerine hitaben söz aldılar.

Genel Kurul sonunda söz alan MİAD Yönetim Kurulu Başkanı 9. Dönemde kendisi ve Yönetim Kurulunun genel kurul üyelerince yeniden görevlendirilmesi dolayısı ile teşekkürlerini sunduğunu belirtti. Yeni dönemde izleyecekleri politikalar hakkında da bilgiler veren AKDAŞ üyeler arası kaynaşmanın ve işbirliğinin artırılmasına ve lobi faaliyetlerine ağırlık vereceklerini, yeni dönem konsept projesi olarak Turgut Özal Tıp Merkezi MİAD Konuk Evi’nin yapımını planladıklarını söyledi. Son olarak yeni yönetim kurulu üyelerinin bir arada hatıra fotoğrafı çektirmesiyle MİAD 9. Olağan Genel Kurulu tamamlandı."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız