SON DAKİKA
SON DEPREMLER

MİAD ve Malatyalı Bürokratlar

0
Güncellendi - 2015-12-27 13:30:40
MİAD ve Malatyalı Bürokratlar
A- A+ PAYLAŞ
Malatyalı İşadamları Derneği, tanışma toplantıları çerçevesinde Malatyalı bürokratlar ile bir araya geldi. 
 
MİAD Yönetim Kurulu üyesi Osman Kurtulmuş'un ev sahipliğinde gerçekleştirilen, Malatyalı hakim, savcı ve bürokratların katıldığı etkinlikte konuşan MİAD Başkanı Yunus Aktaş, bu tür diyalogların daha da gelişmesi gerektiğini belirtti. Aktaş, özellikle Malatya Eğitim Bursu projesi konusunda her Malatyalının elini taşın altına koyması gerektiğini vurguladı. Açılış konuşmasının ardından toplantıya katılanlar kendilerini tanıttılar. 
 
Toplantıya, Abdurrahman Yıldırım, Abuzer Yıldırım, Ahmet Aktaş, Ahmet Demezoğlu, Ahmet Turan Koçer, Ahmet Yıldırım, Ali Kazgan, Ali Özdemir, Ali Seydi Karaoğlu, Atilla Beyhan, Bilal Aslan, Burak Aktaş, Cemal Turgut, Cumali Ünaldı, Erdal Büyükkaya, Feridun Tabak, Halim Bölükbaşı, Hasan Adak, Hasan Yıldırım, Hüseyin Oflaz, İlhan Erdoğan, Kadriye Gül Akıncı, Kaya Korkmaz, Kemal Naci Ekşi, M.Hakan Büker, Mehmet Doğan, Mehmet Yılmaz, Meltem Zafer, Metin Marmara, Muammer Özpehlivan, Mustafa Akboğa, Mustafa Fuat Kaplan, Mustafa Kınacı, Mustafa Malay, Nuri Tuna, Osman Kurtulmuş, Önal İnaltekin, Remzi Başkaya, Rıfat Kocabaş, Sebahattin Gökay, Semra Yaşar, Serap Yaşar, Sıtkı Akgül, Şengül Kocabaş, Şinasi Ergene, Turgay Akşahin, Umut Uğurlu, Vahap Munyar, Vahit Kayaduman, Yusuf Gürbüz, Yunus Akdaş ve Yüksel Çengel Katıldılar. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız