SON DAKİKA
SON DEPREMLER

MİAD'da 7'nci Genel Kurul..

A- A+ PAYLAŞ

Malatyalı İşadamları Derneği (MİAD), 7'nci olağan genel kurulunu İstanbul'daki dernek genel merkezinde gerçekleştirdi. Yönetim, Yunus Akdaş başkanlığında yeniden oluşturuldu.

DİVAN BAŞKANI ER..
MİAD'ın genel kurulunda divan başkanlığını, Eminönü Belediye Başkanı hemşehrimiz Nevzat Er yaptı. Genel Sekreter Ahmet Turan Koçer'in gündemi açıklamasından sonra konuşan divan başkanı Er, dayanışmanın önemine değindi.

Raporların görüşülmesinin ardından konuşan dernek başkanı Yunus Akdaş, emeği geçenlere teşekkür etti. Malatya Eğitim Vakfı (MEV), Malatyalılar Derneği, Malatyaspor, Malatya'daki yerel yönetim kurumları, meslek kuruluşları ile yakın diyalog içerisinde olduklarını belirten Akdaş, MİAD olarak kuruluşu tamamlayıp, olgunlaşma dönemine girdiklerini, bu dönemde araştırma geliştirme faaliyetlerine daha fazla önem vereceklerini anlattı. Akdaş, üye sayısını yıl sonuna kadar 300'e çıkaracaklarını, Malatya ile ilgili bir şehir envanteri çıkarma çalışması yapılacağını, MEV ile birlikte örnek bir okul projesinin gerçekleştirileceğini kaydetti.

Akdaş'tan sonra sözalan Malatyaspor Başkanı Hikmet Tanrıverdi; MEV, MİAD ve Malatyaspor gibi kurumların ilişkilerinin iç içe geçtiğini, bunun da Malatya aidiyetinin artmasını sağladığını bildirdi.

MEV Başkanı Şaban Taçyıldız da, Malatya'nın bir marka olduğunu, kendilerine düşen görevin bu markayı yaşatmak olduğunu belirtirken, MİAD yöneticisi ve İstanbul Üniversitesi Öğretim Üyesi İlhan Erdoğan, Küçükçekmece Belediye Başkanı Aziz Yeniay da konuşmalarında birlikte hareket etmenin önemine değindiler.

Genel kurulda MİAD yöneticisi Sabri Özel, Küçükçekmece Kaymakamı Osman Ebiloğlu, Beykent Üniversitesi öğretim üyesi Muhittin Karabulut, Eminönü AKP ilçe başkanı Hidayet Işık, Eski Avcılar Belediye Başkanı Yüksel Çengel de birar konuşma yaptılar.

DERNEĞİN YÖNETİMİ..
MİAD'ın, genel kurulda işbaşına getirilen yönetim, denetim ve disiplin kurullarının asil ve yedek üyeleri şunlar:

* YÖNETİM KURULU
(ASIL): Ahmet Demezoğlu, Adnan Güldaş, Atilla Üstündağ, Burhan Polat, Hasan Yıldırım, Haşim Karadağ, Hüseyin Türkan, İlhan Erdoğan, İlhan Şahintürk, Mahmut Güleçlier, Mehmet Levent Kılıçaslan, Mehmet Yılmaz, Nurettin Yaşar, Ömer Çokyaşar, Özcan Kayhan, Ramazan Türkmen, Ramazan Yıldız, Sabri Özel, Serdar Mutlu, Vahap Küçük, Yunus Akdaş,

(YEDEK): Ahmet Taçyıldız, Ahmet Şamil Onur, Mehmet Karagözlü, Umut Uğurlu, Mustafa Özkazanç, Ahmet Akbalık, Hıdır Özdamar, Fırat Orhanoğlu, Mustafa Can, Haki Boyraz, Mehmet Zeki Baykal, Kemal Yılmaz, Mehmet Hanifi Yılmaz, Vedat Toy, Yaşar Gürler, Mehmet Ilıcak, Ali Akbudak, İdris Nogay, Ferit Özmen, Ramazan Atay, Mehmet Çavuş.

* DENETİM KURULU
(ASIL): Abdulaziz Yetkin, Kenan Derviş Peker, Bilal Aslan,

(YEDEK): Hasan Köroğlu, Yusuf Evren, Yusuf Yallıhep,

* DİSİPLİN KURULU
(ASIL): Abdulkadir Eriş, Tahsin Elmas, Naci Ekşi,

(YEDEK): Şerif Aslan, İsmet Can, Şevket Tabaş.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız