SON DAKİKA
SON DEPREMLER

MİAD'da Genel Kurul

A- A+ PAYLAŞ

İstanbul merkezli Malatyalı İşadamları Derneği (MİAD)'nin 9. olağan genel kurulu yapıldı ve seçimlere Yunus Akdaş başkanlığında tek liste katıldı.

Genel kurulda sözalan Akdaş, derneğin faaliyetlerinden bahsetti. Bugüne kadar sıla buluşmaları, lobi faaliyetleri, üye buluşmaları, tanıtım faaliyetleri gibi çalışmalarının olduğunu belirten Akdaş, "Bu yeni dönemde de İstanbul'da yaşayan Malatyalılar olarak hem Malatya'ya hem de buradaki hemşehrilerimize faydalı olmaya çalışacağız."dedi.

Akdaş, iki yıllık bu yeni dönemde, farklı alanlardaki Malatyalılarla buluşma toplantılarına devam edeceklerini bildirdi.

Nevzat Er'in divan başkanlığını yaptığı genel kurulda, Malatya Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Müdürü Selim Özdemir, "Malatya'nın Geleceği Gençler" konulu bir sunum yaptı.

MİAD'ın binasında yapılan genel kurulda yönetim kurulu şu isimlerden oluştu:

Yunus Akdaş (Başkan), Ahmet Akbalık, Ahnet Demezoglu, Bayram Şahin, Burhan Polat, Gazi Akmercan, Hasan Kan, Hasan Yıldırım, Hüseyin Türkan, İlhan Erdogan, ilhan Şahintürk, Kenan Derviş Peker, Mehmet Yılmaz, Mehmet Zeki Baykal, Mustafa Paşahan, Nurettin Yaşar, Ömer Çokyaşar, Ömer Pehlivan, Serdar Mutlu, Turan Tuna ve Vahap Küçük.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız