SON DAKİKA
SON DEPREMLER

MİAD'ın 8. Genel Kurulu

A- A+ PAYLAŞ

İstanbul merkezli Malatyalı İşadamları Derneği (MİAD)'nin olağan genel kurulu yapıldı. Yunus Akdaş başkanlığında tek listenin yönetime aday olduğu derneğin 21 kişilik yönetiminin yanı sıra 3'er kişilik Disiplin ve Denetleme Kurulları yedekleriyle birlikte oluşturuldu.

MİAD'ın genel kurulu ile ilgili olarak, dernekten gönderilen basın bülteni şöyle:

"MİAD 8. Olağan Genel Kurulu 27 Ekim 2007 Cumartesi günü gerçekleştirildi. MİAD 8. Olağan Genel Kurulunda Yunus Akdaş başkanlığındaki yönetim bazı değişikliklerle tekrar seçildi. Dört dönemdir MİAD Yönetim Kurulu başkanlığını yürüten Akdaş 8. dönemde de genel kurula katılan üyelerin oybirliği seçilmiş oldu. Yönetim Kurulu değişiklikleri, tüzük değişiklikleri ve genel oylamanın yapıldığı genel kurul toplantısı yaklaşık yüz üyenin katılımıyla düzenlendi.

MİAD genel merkezinde düzenlenen MİAD olağan genel kuruluna divan kurulunun oluşturulması ile başlanıldı. Malatya’nın sevilen isimlerinden olan Şahin Özer Divan Kurulu Başkanlığına MİAD üyeleri İsmet Can ve Av. Yusuf Gürbüz’de divan kurulu üyeliklerine seçildiler. Dernek Faaliyet Raporu Kesin Hesap Bilanço Raporu, 7. Dönem Mali Durum Raporu ve tahmini bütçe raporlarının okunması sonrası Divan Başkanı oylamaya geçti. 7. dönem Yönetim Kurulu Başkanı Yunus Akdaş’ın listesi dışında aday çıkmaması üzerine Olağan genel kurulda seçim tek liste ile yapıldı. Yönetim Kurulu, Denetleme ve Disiplin Kurulunun seçilmesi sonrası tüzük değişiklikleri okunarak oylamaya sunuldu. Tüzük değişikliklerinin kabulü ile genel kurul seçimi tamamlandı.

Seçim oylaması sonrasında söz alan Akdaş genel kurul üyelerinin kendisini ve yönetim kurulunu tekrar yönetime layık görmelerinden dolayı teşekkürlerini sundu. MİAD 7. döneminde yaptıkları faaliyetlerden bahseden Akdaş; MİAD’ın her zaman birlik ve beraberlik içinde olmayı kendine şiar edindiğini, ben diye düşünmeyen biz olmaya çalışan bir yönetimi benimsediklerini belirtti. Malatya’nın ihtiyacı olan projeleri belirlemek ve hayata geçirmek için sıkı eleyerek çalıştıklarını ifade eden Yunus Akdaş Araştırma ve Planlama çalışmalarının ileri aşamalarda hayata geçirilerek Malatya’nın geleceğine ışık tutacağına inandıklarını söyledi. Akdaş, 7. dönem faaliyetlerinden dolayı Yönetim Kurulu üyeleri adına Yönetim Kurul Başkan Yardımcısı Mehmet Levent Kılıçarslan’a kristal plaket hediye ederek teşekkürlerini sundu.

MİAD Genel Sekreteri Ahmet Turan Koçer divan başkanından onayıyla geçen dönem çalışmaları ve yeni dönemden beklenilenler ile ilgili görüşlerini paylaştı. MİAD’ın iyi işler yaptığını belirten Koçer Malatyalı İş Adamlarının derneğe katılımının artmasından mutluluk duyduklarını, yeni projelerle daha aktif üretimler yapacaklarını ifade etti.

Divan Başkanı Özer’in yönlendirmesi ile MİAD üyeleri Avcılar Eski Belediye Başkanı Yüksel Çengel, İnci Fermuar Yönetim Kurulu Başkanı Fikret Tanrıverdi, Küçükçekmece Belediye Başkanı Aziz Yeniay ve Eyüp Kaymakamı Salih Karabulut kısa konuşmalar yaptılar. Ayrıca genel kurula katılan Malatya Milletvekilleri Öznur Çalık, Ömer Faruk Öz ve Mevlüt Aslanoğlu genel kurul üyelerine hitap etti.

Malatya milletvekilleri Malatya için mecliste yaptıkları çalışmaları paylaştılar ve Milletvekilleri olarak birlik içinde Malatya’nın ihtiyacı olan büyük projeler üzerine gittiklerini çalışmalarının meyvelerini en kısa zamanda alacaklarını belirttiler. Bazı Malatyalı Belediye Başkanı ve bürokratların tebrik mesajlarının okunması sonrası Divan Başkanı Özer katılanlara teşekkürlerini sunarak genel kurul toplantısını tamamladı. MİAD 8. dönem Yönetim Kurulu üyelerinin Malatya milletvekilleri ile birlikte beraberlik mesajı vererek görüntülenmesi sonrası genel kurul toplantısı sona erdirildi.

MİAD YÖNETİM KURULU (ASIL):Yunus Akdaş, Adnan Güldaş, Ahmet Akbalık, Ahmet Demezoğlu, Burhan Polat, Fikret Tanrıverdi, Hasan Yıldırım, Hüseyin Türkan, İlhan Erdoğan, İlhan Şahintürk, İsmail Kutlu, Mahmut Güleçlier, Mehmet Yılmaz, Mehmet Zeki Baykal, Nurettin Yaşar, Nurkan Nalbant, Ömer Çokyaşar, Ramazan Türkmen, Ramazan Yıldız, Sadettin Çekmegil, Vahap Küçük

YÖNETİM KURULU (YEDEK): Mehmet Hanifi Yılmaz, Bayram Şahin, Akbulut Yaşık, Atilla Üstündağ, Mahmut Erdoğan, Mustafa Paşahan, İrfan Yavuz, Hasan Bölükbaşı, Mehmet Karaman, Fırat Orhanoğlu, Ali Akbudak, Dursun Tayfur, Elif Beyhatun, Eyüp Güzel, Hıdır Özdamar, İdris Nogay, M.Emin Akıncı, Mehmet Çavuş, Mustafa Karacan, Naci Başdemir, Talip Konuk

DENETLEME KURULU (ASIL): A.Aziz Yetkin, Kenan Derviş Peker, Caner Sürmeli

DENETLEME KURULU (YEDEK): İrfan Aslan, Ramazan Ceylan, Hamza Bölükbaşı

DİSİPLİN KURULU (ASIL): Hasan Köroğlu, Yusuf Gürbüz, Cemal Parlak

DİSİPLİN KURULU (YEDEK): Osman Kurtulmuş, İsmet Can, Dursun Ertüzün"

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız