SON DAKİKA
SON DEPREMLER

MİAD'ın Turgut Özal Paneli..

A- A+ PAYLAŞ

Malatyalı İşadamları Derneği, Turgut Özal'ın ölümünün 14. yıldönümü dolayısıyla İstanbul'da "Özal Yaşasaydı.." konulu bir panel düzenliyor.

Başkanlığını Yunus Akdaş'ın yaptığı ve kısa adı MİAD olan dernegin bu organizasyonu ile ilgili olarak gönderdiği basın bülteni şöyle:

"Malatyalı İşadamları Derneği (MİAD) 17 Nisan 2007 Salı günü Malatya’nın yetiştirdiği 8. Cumhurbaşkanı Turgut Özal’ı anmak amacıyla “Özal Yaşasaydı…” konulu bir panel düzenliyor.

Türkiye’nin serbest piyasa ekonomisine geçişinin temellerini atan, telekomünikasyon ve bilişimde yaptıkları yatırımlarla Türkiye’ye çağ atlatan, 21. yüzyılın Türkiye’sini konuşarak Türk halkını heyecanlandıran, birleştirici kişiliği ve liderliğiyle her zaman örnek olan 8. Cumhurbaşkanı Turgut Özal’ı anmak amacıyla vefat yıldönümünde tertip edilen panele konuşmacı olarak Cengiz ÇANDAR, Ekrem PAKDEMİRLİ, Fehmi KORU, Hüsnü DOĞAN, Mehmet ALTAN, Mehmet BARLAS, Mustafa ERDOĞAN ve Zeynel Abidin ERDEM katılacaklar.

8.Cumhurbaşkanı merhum Turgut Özal’ın, “Birleştirici kişiliği ile Türkiye’ye sadece ekonomik anlamda değil sosyal ve kültürel anlamda da önemli katkılar sağladığını belirten MİAD Genel Başkanı Yunus Akdaş, “Merhum Turgut Özal bizim hemşerimizdi. Elbette bizim gönlümüzdeki yeri ayrı ama herkesin gönlünde özel bir yeri olduğuna inanıyorum. Bundan sonraki yıllarda da Özal’ı yaptıkları ve vizyonu ile gündeme getirerek anacağız” dedi.

İstanbul Şişli’deki Grand Cevahir Otel ve Kongre Merkezi’nde saat 19:00’da kokteyle başlayacak olan panele tüm sivil toplum örgütlerinin başkanları ve üyeleri davet edildi. Panele Malatya’dan da üst düzeyde geniş bir katılım bekleniyor."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız