SON DAKİKA
SON DEPREMLER

MİD Başkanının Oğlu ABD'de Öldü

A- A+ PAYLAŞ

Malatya İhracatçılar Derneği Başkanı Ömer Memur'un, ABD'de eğitim gören ve burada geçirdiği trafik kazası sonucu uzun süre komada kalan ancak kurtarılamayan 21 yaşındaki oğlu Yasir Memur'un cenazesi Malatya'ya getirildi ve Şehir Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Kayısı ticaretiyle uğraşan ve aynı zamanda Malatya İhracatçılar Derneği başkanlığı görevini yürüten Ömer Memur'un, Rahime Batu Koleji'ni bitirdikten sonra ABD'nin Boston Eyaletindeki Delaware Üniversitesi'nde Ekonomi öğrenimi görmeye başlayan ve bu yıl 3'üncü sınıfta olduğu bildirilen 21 yaşındaki Yasir Memur, yaklaşık 2 ay önce trafik kazası geçirdi. Yasir Memur'un yönetimindeki otomobile, kavşakta bir kamyonun çarptığı ve ağır yaralanan Memur'un, Baltimor'daki bir hastaneye kaldırıldığı öğrenildi. Beyni zedelenen ve 55 gün süren tedavisi süresince, iyileşme belirtileri gösteren Yasir Memur'un, geçtiğimiz Perşembe günü aniden gelişen Karaciğer kanaması sonucu yaşamını yitirdiği bildirildi.

Kazayı duyduktan sonra ABD'ye giden ve oğlunun son ana kadar başında bulunan Ömer Memur, oğlunun cenazesiyle birlikte Malatya'ya geldi.

Yasir Memur'un cenazesi, Şehir Mezarlığı Camii'nde öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi. Cenaze törenine; merhumun ailesi, yakınları, AKP Malatya Milletvekili Ali Osman Başkurt, bazı ilçe ve belde belediye başkanları, bazı partilerin başkan ya da yöneticileri, çeşitli meslek kuruluşlarının başkan ve yöneticileri ile kalabalık bir topluluk katıldı.

VEFAT EDENLER..
Bu arada, Malatya Şehir Mezarlığı'na Cumartesi ve Pazar günü defnedilen cenazeler, ailelerinin oturduğu semtler ve yaşları şöyle:

* Fulya Dolgan- Şeyhbayram Mahallesi Baycan Sitesi -18

* Yasir Memur- Karakavak Mahallesi TZDK Arkası Villakent-21

* Sultan Bağcı- Çavuşoğlu Mahallesi-79

* Arif Akar- Özalper Mahallesi- 41

* Hatun Berktaş- Taştepe Mahallesi- 90

* Mustafa Doğan- Sinema Caddesi- 77

* Kürşat Kurt- Çavuşoğlu Mah.- 22

* Elif Akgeyik- Melekbaba Mah. - 56

* Yusuf Adam- 75

* Saime Yeşilkaynak- 63

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız