SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Mide Fesadı Yoktu, Çünkü.."

0
Güncellendi - 2015-12-27 13:35:07
A- A+ PAYLAŞ
 
AKP  Malatya Milletvekili Cemal Akın, “Eskiden miden fesadına uğrayan öğrencilerimiz yoktu. Çünkü o öğrencilerimizin süt içme imkanı yoktu” dedi.
  
AKP Malatya Milletvekili Cemal Akın, parti il binasında İl Başkanı Bülent Tüfenkçi ile birlikte basın toplantısı düzenleyerek, gündemdeki konular hakkında değerlendirme  de bulundu.
 
Akın, “AK Parti iktidara geldiğinde bu yana emeğe saygısından, emekçi insanlarımıza sevgisinden dolayı onların en tabi hakkı olan bayramlarını, olaysız gerçekten bayram gibi kutlamaları adına 1 Mayısı tatil olarak ilan etti. 1 Mayıs bayramı artık kutlanılmaya da başlandı. Hatırlarsınız 1 Mayıs yaklaşınca, toplumun bütün kesimlerinde bir sıkıntı bir sancı başlardı. Bu 1 Mayıs kutlamaları sırasında kaç kişi ölecek. Ne kadar iş yeri tahrip edilecek, gibi düşünceler bütün zihinleri işgal ederdi. Ama hepinizin gördüğü ve bizzat yaşadığı gibi gerçekten bayram havasında, herkes birbirine saygı gösterdi. Çok cüzi birkaç olay oldu, ama o olaylarda bayramımızın güzelliği bozmaya yetmedi. Gönül birliği içinde toplumun bütün kesimlerinin iştirakiyle, 1 Mayıs bayramımızı kutladık” dedi. 
 
Süt dağıtımı ile ilgili olarakta açıklamada bulunan Milletvekili Akın, “7 milyonun üzerinde ilköğretim çağında öğrencimiz var bu nüfus bir kısım Avrupa ülkelerinin nüfusundan da fazla. Zaten gerek Avrupa gerek bazı ülkeler endişelerini bundan dolayı taşıyorlar. Kendi nüfuslarından daha fazla bizim ilköğretim okulu öğrencimiz var. Biliyorsunuz Avrupa’nın en genç nüfusu bizim ülkemiz. Basından takip ettiğimiz gibi büyük hizmet engellenmeye çalışılıyor. Eskiden mide fesadına uğrayan öğrencilerimiz yoktu. Çünkü o öğrencilerimizin süt içme imkanı yoktu. Bunlar araştırılıyor, eğer herhangi bir aksaklık varsa ilerde bunu öğreneceğiz. Şimdi bir şey söylemek mümkün değil, bu aksaklıkları da derhal gidereceğiz. Aksaklıklara neden olan kişilere de yasa gereği neyse yapılacak” şeklinde konuştu.
  
Yıldıztepe mevkiindeki Hazine arazilerinin Malatya Belediyesi’ne devri ile ilgili olarak ise Akın şu bilgileri ifade etti, “Maliye Bakanımız, milletvekillerimiz ile birlikte bu konuları görüştük. O konuda çalışmalar devam ediyor. Belki o bölgenin tümünü belediyeye almak ve sosyal donatı haline getirmesi sağlamak, bütünüyle birlikte mümkün olmasa bile Malatya insanının ihtiyacının karşılayacak miktarını alıp bu şekilde değerlendireceğiz.”

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız