SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Midibüs Devrildi, 8 Yaralı

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da yolcu midibüsünün devrilmesi sonucu 8 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, kaza, Malatya-Kayseri karayolunun Kürecik mevkiinde meydana geldi. Darende ilçesine bağlı Günerli köyünde yolcu taşımacılığı yapan Hüseyin O. (53) yönetimindeki 44 EY 331 plakalı midibüs, karşı yönden gelen bir TIR sürücüsünün trafik kurallarını ihlal etmesi sonucu yoldan çıkarak devrildi.

Kazada sürücü Hüseyin O. ile birlikte Sevda Karakoç (31), Ömer Karakoç (59), Mevlüt Yıldırım (61), Yusuf Öztürk (42), Ayten Öztürk (17), Rabia Yıldırım (22) ve Hasan Öztürk (5) yaralandı.

Yaralılar olay yerine gelen ambulanslarla Malatya Beydağı Devlet Hastanesi ve Malatya Beydağı Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu bildirilirken, olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

DİĞER KAZALAR..
Fırat Mahallesi’nde 25 yaşındaki A.T.P. yönetiminde bulunan otoyla giderken önce aniden yola çıkan 8 yaşındaki A.E.D.’ye, sonra da duramayarak 47 yaşındaki M.C.’ye ait araca çarptı. A.E.D. yaralandı.

Çevreyolu’nda 24 yaşındaki E.Ş. yönetimindeki otoyla giderken, aniden önüne çıkan bir araca çarpmamak için direksiyonu çevirince takla atarak karşı şeride geçti. Kazada otoda bulunan 21 yaşındaki H.E.G. ve 22 yaşındaki E.Ö. adlı şahıslar ile 23 yaşındaki G.D. adlı bayan yaralandı. Kaza sabah 07.30’da meydana geldi.

58 yaşındaki H.İ. yönetimindeki otoyla Taştepe Mahallesi’nde aniden önüne çıkan 11 yaşındaki A.N.A. adlı kız çocuk yönetimindeki bisiklete çarptı. Bisiklet sürücüsü ile arkasında bulunan 4 yaşındaki E.N.Ö. adlı kız çocuk yaralandı.

Doğanşehir’den Akçadağ yönüne gitmekte olan 41 yaşındaki N.G. yönetimindeki 02..886 plakalı oto, karşı yönden gelen 53 yaşındaki H.T. yönetiminde bulunan 44..155 plakalı otomobille çarpıştı. Polat Kasabası yakınındaki kazada sürücülerden N.G.’nin yaralandığı bildirildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız