SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Midibüs Kaza Yaptı, 14 Yaralı

A- A+ PAYLAŞ

Adıyaman'ın Gölbaşı ilçesinde virajı alamayan yolcu otobüsünün şarampole yuvarlanması sonucu 6'sı ağır 14 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Adıyaman-Malatya karayolu Gölbaşı ilçesi Maltepe köyü mevkiinde meydana gelen kazada, Malatya'dan Adıyaman istikametine giden Gazi E. yönetimindeki 44 LE 263 plakalı yolcu otobüsü virajı alamayarak şarampole yuvarlandı.

Kazada otobüs içerisinde bulunan yolcular Kevser Çeltikoğlu, Zuhal Hatice Çeltikoğlu, Ahmet Can Öksüz, Çelebi Yavaş, Üzeyir Ayten, Aysel Öksüz, Mehmet Ali Öksüz, Melik Şura Öksüz, Kadir Kasapoğlu, Cemal Günaydın, Kemal Savaş, Emine Kılıç, Emine Kara ve sürücü Gazi E. yaralandı. Yaralılar ambulanslarla ilk olarak Gölbaşı Devlet Hastanesi'ne getirildi. Burada ilk müdahaleleri yapılan yaralılar, Adıyaman ve Gaziantep Devlet Hastaneleri'ne sevk edildi.

Kaza sonrası Gölbaşı Kaymakamı Bünyamin Yıldız, Belediye Başkanı Yusuf Özdemir, Jandarma İlçe Komutanı Yüzbaşı Zafer Kocael ve Gölbaşı İlçe Emniyet Müdürü Fatih İnceyavuz hastaneye gelerek yaralılar hakkında bilgi aldı. Kazayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız