SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Midibüste Taciz İddiası

0
Güncellendi - 2015-12-28 03:05:44
Midibüste Taciz İddiası
A- A+ PAYLAŞ

İnönü Üniversitesi kampüsü ile şehir merkezi arasında çalışan midibüste, kız öğrenciye tacizde bulunulduğu iddiasıyla çıkan kavgada, iki kişi yaralandı.

Olay saat 16.30 sıralarında, Soykan Parkı önündeki durak yakınında meydana geldi. Üniversite hattında çalışan bir midibüs, yolcuları indirdiği sırada, bazı öğrenciler ile midibüsteki bir şahıs arasında kız öğrencileri taciz ettiği gerekçesiyle kavga çıktı. Sopaların da kullanıldığı kavgada, tacizle suçlanan ve muavin olduğu öne sürülen şahıs ile bir öğrenci yaralandı. Tacizle suçlanan şahsın suçlamayı kabul etmediği olaya, polis müdahale ederken, yaralanan iki kişi olay yerine gelen iki ayrı ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Çıkan kavganın siyasi nedenli olmadığı anlaşılınca, rahat nefes alan polisler, kısa sürede müdahale ettikleri olaydan sonra, bazı kız öğrencileri tanık olarak ifadelerini almak üzere Beydağı Polis Merkezi'ne götürdüler. Kavgaya karışan üniversite öğrencileri, polis tanık ararken, kimse çıkmayınca "Sizin ananız bacınız yok mu? Otobüste kim vardı?" diye ortaya çıkmayan tanıklara tepki gösterdiler. Bu arada, taciz edildiği öne sürülen kız öğrencinin de saptanarak, ifade için polis merkezine götürüldüğü bildirildi.

Üniversite hattındaki bazı araçlarda zaman zaman rahatsız edici hareketler nedeniyle şikayetler oluştuğu, ancak ne araç sahiplerinin, ne üniversitenin ne de güvenlik güçlerinin herhangi bir önlem almadığı iddia edildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız