SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Mıh Osman' Vefat Etti..

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'nın en renkli simalarından biri olan 'Mıh Osman' lakablı Osman Çağlı vefat etti. Çağlı'nın cenazesi Şehir Mezarlığı'nda toprağa verildi.

SABAHA KARŞI VEFAT ETTİ..

Eski Gençlik ve Spor Müdürü, Malatyaspor kurucularından Osman Çağlı (Mıh Osman) Cuma günü karşı 03.00 sıralarında Ferhadiye Mahallesi Mıh Osman Sokaktaki evinde (Özel İdare Arkası) geçirdiği kalp krizi sonucu vefat etti..

Malatya Belediyesi tarafından 2004 yılında evinin bulunduğu sokak ile Gençlik ve Spor Müdürlüğü'ne ait Kapalı Yüzme Havuzu'na ismi verilen 1919 doğumlu, 4 çocuk babası Osman Çağlı, espri ve fıkralarıyla tanınıyordu.

CENAZE TÖRENİ..
Çağlı'nın cenazesi Şehir Mezarlığı Camii'nde Cuma günü öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından kaldırıldı ve Şehir Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Tabutunun üzerine Malatyaspor forması konan Çağlı'nın cenaze törenine; ailesinin yanı sıra Vali Vekili Sezer Işıktaş, AKP Milletvekili İhsan Koca, Belediye Başkan Vekili Ertan Mumcu, İl Genel Meclisi Başkanı Naci Şavata, Gençlik ve Spor İl Müdür Vekili Ömer Dağdeviren, Valilik Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü İbrahim Halil Kılıç, Valilik Yazıişleri Müdürü Durmuş Doğan, AKP İl Başkanı Mustafa Şahin, CHP İl Başkanı Celal Berktaş, SP İl Başkanı Mehmet Asiltürk, SHP İl Başkanı İbrahim Göçmen, Malatya SMMMO Başkanı Mustafa Bahadır Altaş, ESOB Başkanı Şevket Keskin, ESKKK Başkanı Ali Evren, Malatyaspor Kulübü Başkanı Mehmet Aydın, TFF Bölge Müdürü Fahrettin Eserdi, Malatya ASKF Başkanı Seyfullah Özdemir, Malatya'da Malatyalılar Derneği Başkanı Erdal Karabağ, Malatya Gazeteciler Derneği Başkanı Haydar Karaduman, Gazeteciler Derneği Başkanı Orhan Çekin, Hacı Bektaş Veli Vakfı Genel Başkanı Hasan Meşeli, Türkocağı Başkanı Nadir Günata, Gençlik ve Spor İl eski müdürü Cengiz İnci, Malatyaspor Teknik Direktörü Ercüment Coşkundere ve bazı futbolcular, Malatya'daki amatör spor kulüplerinin temsilcileri ve eski spor adamları ile kalabalık bir vatandaş topluluğu katıldı. Vali Ulvi Saran ve Belediye Başkanı Ahmet Çakır'ın, DOKAB toplantısı nedeniyle Elazığ'da oldukları, bu nedenle cenaze törenine katılamadıkları öğrenildi.

ÇALIK'TAN BAŞSAĞLIĞI MESAJI..
AKP Malatya Milletvekili Öznur Çalık da, Çağlı'nın vefatı nedeniyle yayınladığı başsağlığı mesajında, "Eski Gençlik ve Spor Müdürümüz, Malatyaspor’un kurucularından Osman Çağlı Ağabeyimizin geçirdiği kalp krizi neticesinde vefatı, hepimizi derinden üzmüştür.

Malatya’yla bütünleşen kişiliği, halkın sevgisini, saygısını kazanan duruşu ve yaşantısıyla hepimizin hafızalarında izler bırakan Mıh Osman'a yüce Allah’tan rahmet diliyor, ailesine, sevenlerine ve tüm Malatyalı Hamşehrilerime başsağlığı ve sabırlar diliyorum. Mekanı Cennet Olsun."dedi.

Öte yandan uzun süredir devam eden hastalığı sonucu vefat eden Malatya Valiliği Basın Bürosu eski çalışanlarından Rıfat Doğan'ın yanı sıra Abidin Özdemir ve Gülfidan Sanır adlı vatandaşların cenazeleri de öğle namazından sonra Şehir Mezarlığı'nda toprağa verildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız