SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Mikro Milliyetçilik Yapmamalı'

A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya Milletvekili Öznur Çalık, teşvik paketi ile ilgili olarak çok önemli yansımalar olduğunu belirterek, Malatya'nın teşvikten en iyi şekilde yararlanacağını ifade etti.

Malatya Milletvekili Öznur Çalık, AKP İl Başkanı Mustafa Şahin, Merkez İlçe Başkanı Celal Ekici, Kadın Kolları Başkanı Emine Akkurt, Sarıcoğlu mahallesinde düzenlenen toplantıda vatandaşlarla bir araya geldiler.

Kadın Kolları Başkanı Emine Akkurt, "Kadınların yüreğindeki sevgi çok farklı. Partimize karşı farklı bir bakışları var. Yerel seçimdeki başarımıza özellikle kadınların yüreğine ve kadınlarımızın desteğine borçluyuz" diye konuştu.

İl Başkanı Mustafa Şahin de, "Seçim dönemindeki bizim öncelikli hedeflerimiz arasında yer alan çevre yolunun altındaki mahallelere daha fazla ilgi gösterme ve sorunlarını çözme vaadimiz vardı. Mahalle sorunlarının dile getirilmesi konusunda bu tür toplantılar çok önemli" dedi.

Malatya Milletvekili Öznur Çalık'ta AKP'nin Malatya'da her hafta partide nöbetçi milletvekili uygulaması yaparak, her hafta vatandaşların dinlendiğini belirtti. Çalık, yerel seçimde partilerine ve Başbakan’a en önemli desteğin kadınlar tarafından verildiğini ifada etti.

Karayolları Elazığ Bölge Müdürü Yasin Altınyuva'nın Ankara'ya daire başkanı olarak atanması ile ilgili tartışmaları da değerlendiren Çalık şunları söyledi:

"Karayolları Bölge Müdürünün Ankara'ya alınmasına Elazığlılar tepki gösterdiler. Ancak sayın bakanımız geri adım atmayarak, bölge müdürleri için yaptığı değişiklikleri uyguladı. Biz Karayollarından çok önemli hizmetler aldık. Yeni gelecek olan Karayolları Bölge Müdürü de Antalya Bölge Müdür Yardımcısı. Bayındırlık Bakanımızda bizi arayarak, bu konuda bir sıkıntı yaşanmayacağını bize bildirdi. Mikro milliyetçilik yapmamak lazım. Biz bölge olarak kalkınmayı arzu ediyoruz. Diğer illerde aynı şekilde düşünmeli. Biz bölge olarak kalkınmalıyız."

Çalık, teşvik paketi ile ilgili olarak çok önemli yansımalar olduğunu belirterek, Malatya'nın teşvikten en iyi şekilde yararlanacağını ifade etti.

Çalık, kadınlara ve çocuklara ayakkabı dağıttı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız