SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Mikro Mustafa' Vefat Etti

0
Güncellendi - 2015-12-27 18:59:34
'Mikro Mustafa' Vefat Etti
A- A+ PAYLAŞ

Milli Takımın ve Fenerbahçe’nin eski oyuncularından, bir sezon Malatyaspor'da da top koşturan ve jübilesini Malatya'da yapan “Mikro Mustafa” lakaplı Mustafa Güven, İstanbul'da geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.

1968 yılında da futbolcu- antrenör olarak Malatyaspor'da görev alan Mustafa Güven için Çarşamba günü saat 15.00'de Dereağzı Lefter Küçükandonyadis Tesisleri Sporcu Anıtı önünde tören düzenleneceği ve Güven'in Fenerbahçe Camisi'nden ikindi vakti kılınacak cenaze namazının ardından toprağa verileceği belirtildi. 

Fenerbahçe Kulübü’nden yapılan açıklamada, “Geçtiğimiz günlerde kaldırıldığı hastanede By-pass ameliyatı geçiren ve tedavi gören Fenerbahçemizin ve Milli Takımımızın eski oyuncularından ‘Mikro Mustafa’ lakaplı Mustafa Güven’in vefat haberini öğrenmiş bulunmaktayız… Derin bir üzüntü içerisindeyiz. Merhuma Allah’tan rahmet, Güven Ailesi’nin fertleri ve tüm Camiamıza başsağlığı dileriz” denildi.

SİYAH-BEYAZ FOTOĞRAF: 1968'de Malatyaspor'da antrenör futbolcu olarak görev alan Mikro Mustafa, jübilesini Malatya'da yapmıştı. Malatya'daki jübile maçına Fenerbahçe ve milli takımdan arkadaşları da katılmıştı. (İrfan YAZGAN Arşivi)

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız