SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Mikrofondan İstiklal Marşı!

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Şehit Kemal Özalper Endüstri Meslek Lisesi Elektronik Bölümü'nde, istendiğinde İstiklal Marşı da çalabilen mikrofon yapıldı. Mikrofondaki açma-kapatma düğmesi, bu kez İstiklal Marşı'nın çalınması için kullanılıyor.

Şehit Kemal Özalper Endüstri Meslek Lisesi Elektronik Bölüm Şefi Cevat Kızak, ses kaydı yerleştirerek aynı anda iki amaçla kullanılabilen mikrofon yaptıklarını bildirdi. Kızak, mikrofonla konuşurken, açma-kapatma düğmesinin açılmasıyla İstiklal Marşı'nın çaldırıldığını söyledi.

Özellikle toplantılarda İstiklal Marşı'nın okunması için teyp ve kasetle bilgisayar kullanıldığını kaydeden Kızak, "Mikrofona yerleştirilen düzenekle, açma-kapatma düğmesi kullanılarak, İstiklal Marşı çalınabiliyor. Üstelik aynı mikrofonla konuşulabiliyor" şeklinde bilgi verdi.

Kızak, 100 YTL karşılığında gelecek olan taleplere göre bu mikrofondan üreteceklerini söyledi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız