SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Mikserlere Cevabı Sahada Vereceğiz"

0
Güncellendi - 2019-03-14 19:20:34
A- A+ PAYLAŞ

Evkur Yeni Malatyaspor'un sportif direktörü Ali Ravcı, "Ankaragücü karşısında kötü gidişe son vererek, hem camiamızla kaldığımız yerden devam edeceğimizden hem de başarısızlık bekleyen bu futbol mikserlerine gereken cevabı sahada vereceğimizden kimsenin şüphesi olmasın" dedi.

Ravcı, geçtiğimiz günlerde kulüp televizyonunda söylediği “Evlerinde ailesine sözü geçmeyenler bize akıl vermesin” sözünün taraftara söylenmiş gibi gösterilmeye çalışıldığını ifade etti.

Ravcı, yaptığı yazılı açıklamada şunları söyledi:

"Yeni Malatyaspor’un 7 maçlık kazanamama serisinden sonra hiç şüphesiz camiamız gibi bizlerin de morali bozulmuştur. Taraftarımızı üzdüğümüz için en çok biz üzülmüşüzdür. Bu tür istikrarsız ortamları fırsat bilen belli bir kesim, takıma yol göstermek için değil kişisel kompleks ve çıkarları için Sivas maçından sonra bir takım ağır ithamlarda ve eleştirilerde bulunmuşlardır. ‘Maç kaybettik, kötü bir seri oluşturduk’ diye üzülen, saf ve masum duygularıyla Yeni Malatyaspor’a gönül veren tüm taraftarımızı tenzih ederek, art niyetli eleştirilerde bulunan, durumdan vazife çıkarmaya çalışan, kulüp üzerindeki gizli menfaatlerine kavuşmayı arzulayan kişiler için kullanmış olduğum, “Evlerinde ailesine sözü geçmeyenler bize akıl vermesin” sözü, maalesef aynı kişilerce sanki tüm taraftarımıza söylenmiş gibi gösterilmeye çalışılmaktadır. ‘Malatyaspor kaybetti’ diye canı yanan, düşüncesi ne olursa olsun saf ve masum duygularla yapılan her eleştiriye açık olduğumu belirtiyorum. Taraftarımızın bu art niyetli insanlara itibar etmemesini özellikle vurguluyor, iç ve dış sahada bugüne kadar olduğu bize en büyük desteği vermeye devam etmelerini rica ediyorum. Ankaragücü karşısında kötü gidişe son vererek, hem camiamızla kaldığımız yerden devam edeceğimizden hem de başarısızlık bekleyen bu futbol mikserlerine gereken cevabı sahada vereceğimizden kimsenin şüphesi olmasın."

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

17 yorum yapılmış

  • malatyasporlu (5 yıl önce)
    ALİ RAVCI DEMİŞSİN Kİ TARAFATARA..EVLERİNDE SES GEÇİREMEYENLER.. ŞİMDİ BU AÇIKLAMA KOSKOCA KULÜBÜN ÇALIŞANINA YAKIŞTI MI.
    0
    0
    Yanıtla
  • VAİZİN OĞLU (5 yıl önce)
    HASÜD-ÜN MALATYA DİYE BOŞUNA DEMEMİŞLER! BİZDE DOKTOR ÇOKTUR! İÇİMİZDEKİ İRLANDALILARA ALIŞTIK ARTIK...
    0
    0
    Yanıtla
  • KERNEKLİALİ (5 yıl önce)
    Sedat bey yüreğinize sağlık.benimde duygularıma tercüman olmuşsunuz.Eski malatyasporu amatöre düşüren zavallı hasan başefendi zihniyetleri,kendi lerinden başka herkesi nerdeyse ihanetle suçluyorlar.onlarında suçu yok beyincik o kadar.belkide bizim evlatlarımız yaşındalar.bu kafaların hakim olduğu bir kulübün vay haline.
    0
    0
    Yanıtla
  • kernekli ali şimdide şark kurnazlığına da başlamışsın kendince ,uyanık geçinmeye çalışıyorsun ama onuda beceremiyorsun.Sedat bey çok güzel yazmış,onun eleştirisine ben de katılıyorum.Ben yorumumu size yaptım. sedat bey de Ali ravcının mikser lafına istinaden genel ve güzel bir bir yorum yapmış.Senin yaptığın anlamsız eleştirilerle sedat beyin yorumunu nasıl aynı kefeye koyuyorsunda hislerine tercüme kabul ediyorsun..Senin rutin her hafta o kötü,bu kötü,o niye yok,bu niye oynamadı,bu nasıl klüp,bu nasıl başkan tarzında hep karalama ve her hafta rutin,düzenli eleştirin var.Yahu her hafta çok kötü olan bu takımın senin yorumlarına bakılırsa geçen yıl küme düşmesi lazımdı.,Sen ne yazdığını da bilmiyorsun.Geriye dönük yaptığın yorumları bir oku,ondan sonra sedat beyin yorumundan nemalan.. ligde 4.sezonun 60.Haftasındayız .60.haftada bu takım 6.sırada .Kernekli ali.Yaş meselesine gelirsek o konuda da tahminimce doğru konuşmuyorsun çünkü eleştiri tarzın o yaşın insanı olmadığını gösteriyor.Yok benim yaşımdan büyüksen işte ozaman da hasütlukta çağ atlamış ve Malatyaspor taraftarı olmuyan birisin.
    0
    0
    Yanıtla
  • EROL (5 yıl önce)
    Ali bey başarısız olan insanlar iki gruba ayrılır düşünüp hiçbir zaman yapmayanlar ve yapıp hiçbir zaman düşünmeyenlerdir ali bey siz geçmişin kayıplarını ve başarısızlıklarını harekete geçmek için kullanın bu tür konuşmalar için değil büyük başarıların sahipleri küçük işleri titizlikle yapabilme sabrını gösteren kişilerdir çoğu insan, başarılı almak için düşünür oysa başarı vermekle başlar sizlerde hatalarınızdan ders çıkarmanız lazım en büyük başarıları ateşleyenler kendilerinden önce gelen büyük başarısızlıklardır İnsanlar başarılarından az başarısızlıklarından çok şey öğrenirler şunu bilki taraftara sırt çevirmeyiniz taraftara kin tutmayınız bir insan ne kadar çok öğrenirse o kadar mütevazı olur bunları unutmayınız.
    0
    0
    Yanıtla
  • mete kara (5 yıl önce)
    Ali Bey senin için en güzel radikal karar istifa etmek..istifada bir hizmettir sonuçta.Başta herşey güzeldi ama şu an facia..demek ki artık işinizi düzgün yapamıyorsunuz..hoca ve sende mental bir yorgunluk var.Olaylara artık vakıf değilsiniz.ipin ucunu kaçırdınız.transferde nokta atışı yapamadınız. bununda en büyük sorumlusu sensin..Sakın yönetim deme
    0
    0
    Yanıtla
  • malatyasporlu (5 yıl önce)
    ali efendi sen bu kadar malatyaspora sahip çıkıyorsun madem tesisler kurşunlandığında niye bir açıklama yapmadın. kulübe bir nebze katkın yok. yıllardır oradasın altyapıdan bir oyuncu çıkarttın mı. o kadar hoca geldi gitti sen hala oradasın. tapulu malın mı o kulüp. kaleci ertaç ile murat akça ne yaptılar da kadro dışı kaldılar. açıklayamadın. hadi açıkla bakalım. ama sizi biri eleştirdimi hemen cevap vermeye çalışıyorsunuz. kulübe daha fazla zarar vermeyin. istifa etmelisin
    0
    0
    Yanıtla
  • Başefendi (5 yıl önce)
    Kernekli Ali bey’in yaptığı tüm yorumlara bakıyorum da, Malatyaspor’un tökezlemesini sabırsızlıkla bekliyor gibi. Senin gibi taraftara bu takım çok bile. ( Tabi Malatyaspor taraftarıysan.) Bu zihniyetteki taraftara bu lig 3 gömlek fazla. Erzin Belediyespor, Silivrispor, bugsaşspor maçları izleyip onlara yorum yaparsınız artık.
    0
    0
    Yanıtla
  • başefendi canını sıkma kardeşim,bahsettiğin kernekli ali denen kişiyi daha önce bu yorumlar sayfasında hasbelkader bende okuyordum.Bu zattan bir tek sen değil çok kişi şikayetçi .Ancak haftalarca yaptığı yorumları akıl süzgecinden geçiren birisi Bu kişinin futboldan anlamıyan ,standartların altında biri olduğunu kendi halinde takım kazandığında öven,yenildiğinde söven,bilinçsiz muhtemelen Malatyaspor taraftarı olmuyan,maçlara asla gitmeyen biri olduğunu anlar.Ben artık bu rumuzu gördüğüm zaman okumuyorum.sen de öyle yap pas geç.Bu arkadaşın yapısı senin bahsettiğin o liglerdeki yorum yapan taraftar kişiliği ile tam örtüşüyor.Hesaba alma.
    0
    0
    Yanıtla
  • Sedat yamaci (5 yıl önce)
    Belki de eleştiri yapan, takımın olumsuz yönlerini lanse eden, bunların olumlu yönde gelişmesi için ses çıkaran insanlar; gerçekten takımın başarılı olabilmesi ve takımı izlerken gurur duyulası bir takım yaratılabilmesi için yapıyorlardır bunları. Ayrıca eleştiri, doğru okuyana kendini geliştirebilmesi ve hatalarını görerek daha doğru bir yolda ilerleyebilmesi için fırsat tanır. Eleştiri yapana çeşitli benzetmelerle saygısızlık etmek, takımın kötülüğünü isteyen yada kötü gidişatı fırsat bilerek ortaya çıkan bir fırsatçı güruh benzetmesi yapmak hiç yakışık almamış. Mikser falan yakışıyor mu profesyonel iş yapan insanların ağızlarına? Ne bekliyordun sayın Ravcı; takım bu kadar kötü futbol oynayıp sahada dökülürken övgü metiyeleri mi? Taraftara saygısızlık etmeye hakkınız yok. Ayıptır bu. Hiç yakıştıramadım.
    0
    0
    Yanıtla
  • Katılıyorum
    0
    0
    Yanıtla
  • Hadi sahada cevap vermezlerse ne olacak, futbol bu neticesi belli olmaz . Büyük konuşmamak lazım.Ne olur ne olmaz.
    0
    0
    Yanıtla
  • 44 KOZLUCALI (5 yıl önce)
    MEHMET ALI BEY ARDAYA SES CIKARMAYAN BIZI ELEŞTIREN KIŞILERE HADINI BILDIRIYOR AMA SIZ ALINMISINIZ SIZDE MI O TARAFTANSINIZ NEDEN AKSI YORUM YAZDINIZ SENDE HADINI BIL BIZ 44 MALATYALIYIZ TAKIMI HER ZAMAN DESTEKLERIZ IYI GÜN ZATEN IYI 44 OLMAK ZOR KÖTÜ GÜNDE TAKIMIN DESTEKCISI OLMAK
    0
    0
    Yanıtla
  • 44 Kozlucalı Eleştiri herkesin hakkıdır ama hakaret değil ben kimseye haddini bil demedim siz bana haddini bil diyorsunuz buna hakkınız var mı?yaşınız kaç acaba 50 yaşındaki insana haddini bil diyorsunuz.
    0
    0
    Yanıtla
  • 44 kozlucali (5 yıl önce)Mehmet Ali isimli kullanıcı yorumuna
    Mehmet ali bey Malatyayi cok seviyom bir an heycan diyelim kirdiysam özür dilerim ikinci bir de kendini bilmez malatya yayla hic alakasi olmayanlar oluyor Iyi bir malatyaliya her zaman sonsuz saygim var Şu zor günlerde desteklenmeyr cok ehtiyacimiz var niyetim kirmak degil tekrar özür
    0
    0
    Yanıtla
  • KERNEKLİALİ (5 yıl önce)
    Her hafta bu türküyü dinliyoruz.şu halimize bakınca Ankaragücü karşısında zerre kadar şansımız yoktur.Bence de Ali efendi tual alıp resim yapsın.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet Ali (5 yıl önce)
    Sen kendine başka bir iş bul
    0
    0
    Yanıtla