SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Millet Aleyhine Ne Varsa, Hayır'

0
Güncellendi - 2015-12-28 05:02:52
'Millet Aleyhine Ne Varsa, Hayır'
A- A+ PAYLAŞ

1 Kasım seçimleri için son haftaya girilirken Milliyetçi Hareket Partisi’nde adaylar çalışmalarını ilçe ağırlıklı sürdürüyor.  Doğanşehir İlçesi’nde vatandaşlarla biraraya gelen MHP 1. Sıra adayı Şinasi Kazancıoğlu, “Bu ülkenin, bu milletin aleyhine ne varsa onlara  ‘hayır’ diyoruz” dedi.

Doğanşehir’in  Söğüt, Kapıdere,Erkenek, Kurucuova,Sürgü, Polat ve Söğüt mahallerinde esnaf ve vatandaş ziyaret eden  MHP heyeti gördüğü ilgiden duyduğu memnuniyeti ifade ederken , 1 Kasım seçimlerinde  Doğanşehir’den  umutlu olduklarını  dile getirdiler.

Büyükşehir statüsü ile birlikte sıkıntılarla karşı karşıya kaldıkları yönünde Doğanşehir’deki vatandaş ve esnaflardan şikayet alan  MHP Adayı Kazancıoğlu,iktidara geldikleri gün büyükşehir yasasıyla kapatılan belde belediyelerini yeniden açacaklarını kaydetti.  Kazancıoğlu, AKP iktidarının sonunun yaklaştığına vurgu yaparak şunları söyledi:

"Biz seçim beyannamemizde de bahsettik,  iktidara geldiğimiz takdirde ya da koalisyon ortağı olduğumuz taktirde belde belediyelerini geri kuracağız. Beldeler gidince sizin ilçe  ile ulaşmanız çok zorlaştı. Hizmet almanız çok zorlaştı. Bu anlamda beldeleri geri kuracağız. Tüm partilerin seçim beyannamelerine bakın sadece MHP'nin seçim beyannamesinde beldelerin geri kurulacağı vardır. Büyükşehir yasasına da ‘hayır’  diyen partiyiz. Bu ülkenin, bu milletin sizlerin aleyhine ne varsa onlara ‘hayır’ diyoruz. Büyükşehir yasası beldelere vurulmuş bir darbedir. Çünkü çöpünüz aksıyor,hizmetiniz aksıyor, muhataplığınız yok. Onun için gerek il başkanımız gerekse ilçe başkanımız ve teşkilatımız burada, size bir Allahın selamı kadar yakın olacağız. Bu bahsettiğimiz bir meziyet değil, mecburiyetimizdir. Kapımızdan yarın kim girerse girsin. Kim olduğu, nereli olduğu, nasıl biri olduğu, kimin çocuğu olduğuna bakmadan hizmet edeceğiz. Allah şahit, çünkü bu bizim hukuken ve dinen görevimizdir. Bu konuda hiç kuşkunuz olmasın. "

Son zamanlarda artan terör olaylarıyla ülkenin bir kaosa sürüklendiğini söylen MHP Milletvekilli Adayı Hakan Kalkan ise hemşerilerinin desteğine 1 Kasım da büyük ihtiyaç duyduklarını belirtti. Kalkan, "Ülkenin şuan ki gündemini hepiniz çok yakında takip ediyorsunuz. Daha önce ekonomik anlamda sıkıntımız çok büyük iken son dönemlerde terör hadiseleriyle ülkemiz maalesef bir kaos ortamına sürükleniyor. Tabi Milliyetçi Hareket Partisi olarak bizlerin parti politikaları doğrultusunda hedeflerimiz var. En büyük hedefimiz bu terör hadisesini ülkenin gündeminden düşürmektir.  Onun dışındada ülkeyi ekonomik anlamda kuvvetli bir hale getirmektir. Tabii burada sizin desteğiniz çok önemli. Bir başka konu ise alt yapısı hazırlanmadan bir büyük şehir yasası getirildi. MaalesefSöğüt, Erkenek, Gövedeli, Kapıdere ,Sürgü, Polat gibi eski beldelerimiz devre dışı bırakıldı. Hizmet anlayışı zayıf hale getirildi. Sizlerin desteğinizle bu hizmet daha iyi ve farklı şekilde getirilecektir."dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız