SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Millet Asil Duruş Sergiledi"

0
Güncellendi - 2016-07-25 21:27:44
A- A+ PAYLAŞ

22. ve 23. dönem AKP Malatya Milletvekili Fuat Ölmeztoprak,15 Temmuz darbe girişiminin ardından demokrasi nöbetinin tutulduğu Malatya’daki Hükumet Meydanı'nda halkla buluştu.

Burada vatandaşlara hitap eden Ölmeztoprak, 15 Temmuz darbe girişiminin meydana geldiği saatlerde Yozgat'ta bulunduğunu belirterek,darbecilere tepki gösterdi. Ölmeztoprak, "Yozgat'ta iken bu hain darbeyi bizde orada gördük. Milletimize geçmiş olsun diyorum. Göğsündeki, imanından başka hiç bir şeyi olmadan toplara, tanklara, uçaklara karşı gelen bu milleti Allah kıyamete kadar aziz eylesin. Bu hain girişim sırasında şehitlerimiz oldu, onlar bu vatanın kıyamete kadar devamı için canlarını verdiler, kanlarını verdiler Allah onlara gani gani rahmet eylesin. Ailelerinin de başı sağ olsun” dedi.

Türk Milletinin darbe girişimine karşı asil bir duruş sergilediğini kaydeden Ölmeztoprak, “Bu vatan kolay ele geçmedi, kolay kolay bu duruma gelmedik. Bu hain girişime karşı bu vatanı koruyan ve asil bir duruş sergileyen Türk Milletini kutluyorum. Cumhurbaşkanımıza ve devlet büyüklerimize bu musibetten dolayı geçmiş olsun diyorum. İbrahim Hakkı hazretlerinin güzel bir sözü var: ‘Hak şerleri hayreyler, zannetme ki gayreyler, Mevla görelim neyler neylerse güzel eyler” diye konuştu.

iha

Pano02

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız