SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Millet Bir Ders Daha Verecek"

0
Güncellendi - 2015-12-28 04:07:51
A- A+ PAYLAŞ

AKP’nin 14.kuruluş yıl dönümü dolayısıyla bir açıklama yapan İl Başkanı Hakan Kahtalı, AKP’nin gücünü her zaman milletten alarak bugünlere geldiğini söyledi. 

AKP’nin 14.Kuruluş yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayımlayan AKP Malatya İl Başkanı Hakan Kahtalı, Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde 14 Ağustos 2001 tarihinde kurulan AK Parti'nin, Türk demokrasi tarihinin dönüm noktalarından biri olduğuna vurgu yaptı.

Geride kalan 14 yıl içinde milletin huzur ve istikrarın yanında olan AKP'yi her zaman birinci parti yaptığını ifade eden Kahtalı, “AK Parti, sırtını gücünü her daim millete dayandırarak bugünlere geldi. Önce Hâk, sonra millet diyerek 14 yıl başlayan 13 yıl boyunca aralıksız bu vatana hizmetkar olan inanmış ve iman eden kadrolarının adıdır AK Parti. Eğitimden sağlığa, ulaşımdan teknolojiye her alanda Cumhuriyet tarihi boyunca kat edilen mesafeden daha fazla mesafeyi 14 yılda kat eden yönetim ve iktidarın adıdır AK Parti" ifadelerini kullandı.

AKP’nin kuruluşunun ülkenin kalkınması ve ilerlemesi ile eş değer olduğunu dile getiren İl Başkanı Kahtalı açıklamasını şöyle sürdürdü:

“Geçmişte ülkemizin her yanında faili Meçhul cinayetlerin yaşandığını, yazar kasaların bu ülkenin Başbakanının önüne fırlatıldığı, gecelik faizlerin ülkeyi iflasa götürdüğü, toplanan vergilerin yüzde 86'sının borç faizlerine gittiği, ekonomik olarak ülkemizin enkaz haline geldiği ve hortumlanan batık bankaların ekonomiyi sırtından vurduğu, insanların Kur'an-ı Kerimi samanlıklarda sakladığı, kasetleri, kitapları sakladığı 2002 yılı öncesi bir Türkiye'den milletin desteği ile kurulan AK Parti, ülkemiz için yeniden bir umut olmuştur.

14 Ağustos'u AK Parti'nin doğum günü olarak adlandıran Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, milletin hayır duası ve desteği ile bu millete hizmet etmeye kendini adamış kadrolar ile kurduğu ve gelecek nesillere emanet etmiştir. Şimdi bu emanetin bayrağı Sayın Genel Başkanımız Başbakanımız Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu gibi inanmış, bilge ve değerli bir liderin ellerinde. Allah'ın izni ile çıtayı daha yükseklere taşıyacak, ülkemizi daha güzel yarınlar ile buluşturacaktır”

Son zamanlarda artan terör olaylarını da değerlendiren Kahtalı, “Bugün bu birlik ve beraberliğimizi bozmak için 7 Haziran sonrası harekete geçen hainler, AK Parti iktidarımızla halkı karşı karşıya getirebilmenin arayışı ve çabası içindedirler. Milletimiz bu oyunları görerek ilk fırsatta bunlara bir ders daha vereceğine inancımız tamdır. Beraberliği ve huzurumuzu bozmaya hiç kimsenin gücü yetmeyecektir" dedi.

AKP'nin kaderi ile milletin kaderinin bir olduğunu ifade eden Kahtalı, “Bizler ilimizde tüm yerel dinamiklerle ve teşkilatlarımız ile çalışmalarımıza ilk günün heyecanı ve aşkı ile çalışmaya, hizmet etmeye devam edeceğiz. Milletimizin 7 Haziran seçimlerinde verdiği yüzde 41 oranında desteği sonuna kadar kullanarak AK Partimize bağlanan umudu boşa çıkarmayacağız. Bu milletin kaderini sabah dediği ile akşam dediği birbirini tutmayan istikrarsız ellere bırakmayacağız. Kaderimiz ile milletin kaderinin bir olduğuna inanan kadrolar olarak hizmetkar olmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

Kahtalı açıklamasını şöyle tamamladı:

“Ben AK Parti'mizin 14. Kuruluş Yıldönümü vesilesi ile kuruluşumuzdan bugüne il teşkilatımızda emeği geçen, görev almış tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyor, vefat edenlere Allah'tan rahmet diliyorum. Şuanda aktif görevde olan arkadaşlarıma da başarılar diliyorum. Daha gidecek çok yolumuzun, aşacak çok engelimizin olduğunu da unutmamalarını rica ediyorum"

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız