SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Millet Bize Güveniyor'

A- A+ PAYLAŞ

AKP Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Tanrıverdi, Malatya milletvekilleri Mehmet Şahin, Ömer Faruk Öz, Malatya Belediye Başkanı Cemal Akın ve Malatya İl Başkanı Ahmet Çakır ile birlikte Doğanşehir'e gelerek incelemelerde bulundu.

Doğanşehir Kaymakamlığı, Doğanşehir Belediyesi ve AKP Doğanşehir İlçe Teşkilatı'nı ziyaret eden Tanrıverdi, ilçenin öncelikli sorunları hakkında bilgi aldı.

Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Tanrıverdi, Doğanşehir Belediyesi'ni ziyareti esnasında yaptığı açıklamada, "Biz milletimize güveniyoruz, milletimiz de bize güveniyor" dedi.

Yerel yönetimlerin önemli hizmet birimleri olduğunu belirten Tanrıverdi, yerel yönetimlerde daha etkin ve verimli hizmet verilmesi için çalışmalar yapıldığını aktardı.

Belediyelerin gelirlerini artırması için önemli çalışmalar yapıldığını aktaran Tanrıverdi, "Belediyelerin gelirini artıran yasa ile halkımıza yük gelmeyecektir. Yerel yönetimlere yönelik olarak siyasi parti ayrımı yapmadan herkese yardım ediyoruz. Parti etiketinden dolayı kimseyi mağdur etmiyoruz. Borçlu belediyelerden yüzde 40 kesinti yapılıyordu. Bu kesinti kaldırıldı. Bu ay itibarıyla ağustos, eylül ve ekimde borçlara mahsuben yüzde 40 oranındaki kesinti yapılmayacak" şeklinde bilgi verdi.

Doğanşehir Belediye Başkanı Hanifi Bayram ise ilçenin sorunları ile ilgili olarak Tanrıverdi'ye bilgi sundu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız