SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Millet Bize 'Uzlaşın' Dedi"

0
Güncellendi - 2015-12-28 03:37:49
A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci MEMUR-SEN Malatya Şubesi'ni ziyaret etti. 

Tüfenkci’yi sendika binasında ağırlayan MEMUR-SEN Malatya Şube Başkanı Kerem Yıldırım ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Ülke gündemi şu sıralar biraz nazik seyrediyor. Ülkemizde yeni bir hükümetin kurulma aşamasının başlamış olması güzel bir şey. İnsanların beklentileri istikrar bozulmadan bu sürecin devam etmesi, bizimde beklentimiz o yönde, istikrar bozulduğundan bunun bedelini herkes öder. Bedel ödemeden daha güzel yarınlara çıkmak için fedakarlık yapılmalıdır bu fedakârlığı herkesin yapması gerekiyor ama en büyük sorumluluk siyasilerimize düşüyor” dedi.

Kendilerini ağırladıkları için Şube Başkanına teşekkürlerini sunarak sözlerine başlayan AKP Malatya Milletvekili Av. Bülent Tüfenkci ise, “7 Haziran seçiminden öncede MEMUR-SEN’i ziyaret etmiştik, seçimden sonrada hem teşekkür edelim hem de Türkiye’nin içinden geçtiği hassas dönemi hep beraber istişare edelim diye bu gün yine ziyaret ettik” dedi.

7 Haziran Genel Seçimlerinin ardından oluşan tabloyu değerlendirerek sözlerine devam eden Tüfenkci, “8 Haziran sabahı bütün muhalefet partileri sanki seçimi onlar kazanmış gibi bir havaya büründüler. Yüzde 25’le seçimin galibinin kendisi olduğunu ilan edenler, yüzde 13’le sanki tek başına iktidara geldiğini iddia edenler, yüzde 16’yla bu seçimi başarıyla tamamladığını ilan edenler, yüzde 41’i ısrarla görmezden gelmenin çabası içerisindeler. Seçimde yüzde 25 almış ve önceki seçimlere göre oyu düşmüş bir partinin illa başbakanlık bizde olsun, başbakanlık bizde olmazsa hükümet kurulmaz gibi şeyleri öne sürerek bugün geldiği noktayı ibretle izliyoruz. Bunu herkes çok iyi biliyor ki AK Parti yüzde 41’le seçimden birinci çıkmış bir parti ve bütün seçeneklerde de hükümetin ortağı olarak görünen bir parti, buna rağmen birilerinin kalkıp yüzde 25 oyla ben falanın başbakan olmasını istemem filan başbakan olsun gibi ortalıkta nara atıyor, biz bunları anlamakta gerçekten zorlanıyoruz. Eğer millet size devleti yönetme noktasında güvenseydi tek başınıza iktidar olma şansı verirdi” diye konuştu.

Sandıktan koalisyon çıktığını hatırlatan Bülent Tüfenkci sözlerini şöyle sürdürdü:

“7 Haziran seçimlerinde millet bize uzlaşın dedi. Koalisyonun ülkeye hayırlı olmayacağını defalarca anlatmamıza rağmen sandıktan koalisyon çıktı, biz AK Parti olarak sandıktan çıkan sonuca her zaman saygılıyız ve saygılı olmaya devam edeceğiz. Koalisyon görüşmeleri yakında resmi olarak başlayacak netice itibariyle bizde Türkiye’yi hükümetsiz bırakmayacağız ama ilkelerimizden de asla ve asla taviz vermeyeceğiz, Türkiye’ye kazandırdıklarımızın bir adım geri gitmesine müsaade etmeyeceğiz, bu şartları kabul eden tüm partilere kapımız her zaman açık. Kim Türkiye’nin selameti açısından elini taşın altına koyarsa eyvallah ama koymazsa biz millete gitmekten asla ve asla çekinmeyeceğiz”

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız