SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Millet Ekonomik Darbenin Karşısında Dik Duracaktır"

0
Güncellendi - 2018-08-13 05:34:40
A- A+ PAYLAŞ

  • Milletvekilleri Çalık, Çakır ve Kahtalı ile Büyükşehir Belediye Başkanı Polat ve AKP İl Başkanı Koca, Pütürge ve Doğanyol'u ziyaret ettiler.

AKP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, AKP Malatya Milletvekilleri Ahmet Çakır ve Hakan Kahtalı, AKP Malatya İl Başkanı İhsan Koca ile Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, Doğanyol ve Pütürge İlçesi’ne teşekkür ziyaretinde bulundu.

DOĞANYOL ZİYARETİ

AKP heyeti ilk olarak Doğanyol İlçesi’ni ziyaret etti. Doğanyol’da kalabalık bir topluluk tarafından karşılanan heyet, Doğanyol Belediye Başkanı Recep Gülbey’i ziyaret ederek istişareler de bulundular.

Ziyarette konuşan Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, “Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde üzerimize düşeni yaptık. Büyükşehir belediyesi olarak Doğanyol ilçemize hizmetlerimizi gerçekleştiriyoruz” dedi.

AKP Malatya Milletvekili Hakan Kahtalı ise “Milletvekilleri olarak bugüne kadar olduğu gibi bugünden sonrada çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi. Kahtalı, Doğanyollulara 24 Haziran’da verdikleri desteklerden dolayı teşekkür etti.

AKP Malatya Milletvekili Ahmet Çakır da Doğanyol’un AKP’nin kurulduğu günden buyana partiye ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a büyük destek verdiğini anlattı. Çakır, “Hepimiz biliyoruz ki ülkemiz ekonomik bakımdan sıkıntılı günler geçiriyor. Bizler bir yandan çalışmalarımıza devam edeceğiz bir yandan da ülkemize kurulan tuzakları da farkında olacağız. Biz hepimiz beraber olacağız. Malatya'yı kalkındırmak bizim temel görevimiz” diye konuştu.

AKP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık ise “24 Haziran seçimlerinin vatanımıza, milletimize, Malatya'mıza ve Doğanyol'umuza hayırlı olmasını temenni ediyorum. Siz; milletin adamını başkomutan Recep Tayyip Erdoğan'ın yanında durdunuz. Rekor oy yüzde 81 oy verdiniz. Elinize, yüreğinize sağlık” ifadelerini kullandı.

Çalık, millete layık olmak için her zaman çalıştıklarını, çalışmaya da devam edeceklerini belirterek, “Yerel yönetimlerde belediye başkanlarımız, milletvekillerimiz, parti yöneticilerimiz eksikliklerimizi üzerimize ne düşüyorsa bunları tamamlamakla mükellefiz. Çünkü millet patrondur. Biz hizmet konusunda üzerimize düşeni yaptık yapmaya da devam ediyoruz. Eksikliklerimizi de gidereceğiz” dedi.

27 kilometrelik Doğanyol-Pütürge yol yapımına başladıklarını kaydeden Çalık, şunları söyledi:

“Pütürge, Doğanyol, Malatya yolu; çileli yol, Kubbe Dağı yolu başta olmak üzere Kubbe Dağı’nın projesi yapılıyor. Burası da yapıldıktan sonra çocuklarımız, torunlarımızla beraber buralardan çok rahatlıkla gelip gideceğiz. 94 kilometrelik yoldan başladık orayı yaptık şimdi 27 kilometrelik Doğanyol-Pütüge yol yapımına başladık.”

Çalık, Türkiye üzerinde oynanmak istenen oyunların herkesin farkında olması gerektiğini ifade ederek, “Türkiye üzerinde oynanan oyunları hepimiz görüyoruz. 15 Temmuz yaşadığımız son darbe girişimidir.17-25 Aralık olayları, Gezi olayları, darbe girişimlerini hiçbir zaman unutmayalım. O darbe girişimlerine direnen milletimizin şimdi yapılmak istenen ekonomik darbeye de aynı şekilde direnmesi gerekiyor. Bu ekonomik darbenin sebebi bugüne kadar Türkiye, Recep Tayyip Erdoğan gibi bir lider görmedi. 24 Haziran'da Recep Tayyip Erdoğan’sız bir Türkiye isteyenler amellerine ulaşamadılar. Şimdi darbelere, seçimlere, operasyonlara rağmen ayakta duran Türkiye'nin bu kez üzerinde oynanan oyun ekonomik operasyonlardır. Türk milleti aziz bir millettir. Dün darbelerin karşısında nasıl dik durduysa bugün de ekonomik darbenin karşısında öyle dik duracaktır” şeklinde konuştu.

Muhalefet partisine de eleştirilerde bulunan Çalık "Türk milleti muhalefetin sesine de gereken cevabı verecektir. ‘Adalet’ deyip atlet giyip sokaklarda dolaşıp adalet arayan muhalefet lideri Kılıçdaroğlu kendi partisindeki adaleti dağıtsın. 600 delegeden toplamış imzaya rağmen genel başkanlık için o koltukta koltuk sevdasına direnen Kılıçdaroğlu'na milletimizin 10. seçimde de gereken cevabı vereceğine inanıyorum” ifadelerini kullandı.

PÜTÜRGE İLÇESİ ZİYARETİ

AKP heyeti daha sonra Pütürge İlçesi’ni ziyaret etti.

Ziyarette konuşan AKP Malatya Milletvekili Hakan Kahtalı, “Pütürge, bütün ekibin iyi bir çalışma örneği ile bu sonucu çıkardınız. Bu sonuçla, bu ülkenin Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın bu ülkenin ilk başkanı olmasına vesile oldunuz" dedi.

AKP Malatya Milletvekili Ahmet Çakır ise "Pütürge her zaman bizleri sahiplendi. Partimizin kurulduğu ilk günden itibaren en çok geldiğimiz ilçelerin başında geliyor. Pütürge'mize her alanda çok büyük hizmetler yapıldı. Eksikliklerimizde var ise bunlarda giderilecektir. Biz hiç bir zaman sadece seçim döneminde ziyarette bulunmadık sıklıkla ilçelerimizi, mahallelerimizi ziyaretlerde bulunduk. Bu ziyaretlere de devam edeceğiz” diye konuştu.

AKP Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık ise “24 Haziran’da milletin adamı Recep Tayyip Erdoğan'a verdiğiniz destek için sizleri gönülden kutluyorum. 24 Haziranı hazmedemeyenler var. Daha midesine inmeden boğazına takılanlar var. ‘24 Haziran’da siz Recep Tayyip Erdoğan'ı nasıl Cumhurbaşkanı seçersiniz’ diyenler var. O diyenlere inat Pütürge ilk günden itibaren Recep Tayyip Erdoğan'a tam destek verdi. Uluslararası güçlere de gereken dersi verecektir. Siz Recep Tayyip Erdoğan'ız bir ülkeyi rüyanızda görürken aziz milletimiz sizin rüyalarınızı karabasanlara dönüştürecek” dedi.

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat ise AKP’den sonra Türkiye’de artık hiçbir şeyin eskisi gibi olmadığını ifade ederek, “Bu ülkenin kalınmasını bu ülkenin büyümesini istemeyen güçler bu ülkeyi içten çökertmeye içerideki işbirlikçilerini devreye soktular darbe planları yapmaya başladılar. Ardından FETÖ, PKK, PYD gibi uşaklarını devreye soktular. Son noktada bu hainler dışarıdan aldıkları talimatla bu milletin silahını bu millete doğrulttular. Bunlara rağmen bu millet dimdik ayakta durdu. Onların top, tüfek ve silah kullanmalarına karşın bizim milletimiz göğsündeki imanla karşılık verdi. Bu millet, 24 Haziran seçimlerinde Malatya'da bir destek ile cumhurbaşkanımızı başkan olarak seçtiler. Şimdide en son olarak dolar silahı ile vurmaya çalışıyorlar. Biz bir olduğumuz beraber olduğumuz müddetçe bu ülkede bu millete hiç kimsenin gücü yetmeyecektir. Bizim bu vatanda başka vatanımız yok" dedi.

MGTC'DE..

Bu arada, Çalık, Malatya Gazeteciler ve Televizyoncular Cemiyeti'ni ziyaretinde yaptığı konuşmada, 24 Haziran seçimlerinin hemen ardından tüm kadro olarak yoğun bir çalışma içerisine girdiklerini belirtti.

Güçlü, toplum ve Türkiye'nin temel hedefleri olduğunu kaydeden Çalık, refah seviyesini yükseltmek, adalet, insan hak ve özgürlükleri ile demokrasinin ise vazgeçilmezleri arasında yer aldığını söyledi.

Ülkeyi eski Türkiye'ye haline çevirmek isteyen çok sayıda ülke ve insanın varolduğuna dikkat çeken Çalık, "Milletimiz bir çok darbe girişiminde göğsünü nasıl siper ettiyse 24 Haziran'da da Cumhurbaşkanlığı hükümet sisteminin başkanını seçti ve dünyaya biz güçlü Türkiye olarak devam edeceklerini söylediler." diye konuştu.

Çalık, Türkiye'nin Ortadoğu'da çok güçlü bir devlet haline geldiğini ve artık yönetilen değil yöneten bir ülkenin olduğunu dile getirdi.

Gezi olaylarına, 17-25 Aralık darbesine, 15 Temmuz hain darbe girişimine rağmen Türkiye'nin dimdik ayakta durduğunu belirten Çalık, şöyle konuştu:

"Bizi yıkamadılar, bölemediler ve diz çöktüremediler. Şimdi yapmak istedikleriyse, bu kadar darbeye karşı yüce milletimizin lideriyle birlikte ayakta dimdik durduğunu görenler ekonomik darbe yapmak istiyorlar. Buna da milletimiz asla izin vermeyecek. Bilsinler ki bizi asla bölemeyecekler, yıkamayacaklar ve yükselişimizi durduramayacaklar. Ben inanıyorum ki milletimiz bu hassasiyeti görüyor ve Türkiye üzerinde oynanan oyunları da çok net bir şekilde farkında. Yel kayadan alsa alsa ancak toz alır. Darbe girişimleri bizim yükseliş sürecimizi engellemiştir. Şimdi de yapılmak istenen ekonomik darbe de ancak kayadan toz alır."

Türkiye'nin 100 günlük icraat programını hazırladığını kaydeden Çalık, çok hızlı bir şekilde yönetimin tesis edildiğini ifade etti.

Çalık, ülke ekonomisinin güçlü olduğu belirterek, "2001 krizinde bir anayasa kitapçığının fırlatıldığı bir Türkiye'de 100 milyar dolar Türkiye'nin cebinden çıkmış bir para vardı. Şimdi 7 düvel Türkiye'ye savaş açmış vaziyette. Bir taraftan PKK, bir taraftan FETÖ, DEAŞ... Bir çok terör örgütünün üzerimizde oyun kurduğu dönemden bugün uluslararası güçlerin oyun kurmak istediği bir döneme gelmiş vaziyetteyiz. Buna izin vermeyeceğiz." ifadelerini sözlerine ekledi.

Ziyarette Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat da katıldı.

Bülten- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

5 yorum yapılmış

  • Ömer Faruk (5 yıl önce)
    Öznur Başkanım selamlar Malatya'nın gururu hizmetlerinizi takip ediyoruz. helal olsun sana. Dualarımız seninle.
    0
    0
    Yanıtla
  • ayça (5 yıl önce)
    Öznur başkanım sizinle gurur duyuyoruz. Türkiye ye diz çöktüremeyecekler. izin vermeyeceğiz. vatansız asla kalmayacağız.
    0
    0
    Yanıtla
  • Argali (5 yıl önce)
    Yeşili koruma darbe,yolsuzluk operasyonu darbe,bilgileri dahilinde ordu kalkışır kendilerine darbe olur,Ecevit krize yakalanır beceriksiz olur,kendileri olunca darbe.artik yeter milleti bu kadarda enayi yerine koymayin
    0
    0
    Yanıtla
  • Eco (5 yıl önce)
    Allah aşkına dolarlarinizi bozdurunda millete örnek olun hadi sayın vekillerin ben 500 dolarını bozdurdum
    0
    0
    Yanıtla
  • ramazan (5 yıl önce)
    Ya siz !!!
    0
    0
    Yanıtla