SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Millet İşbirliğine Hayır Diyecek'

A- A+ PAYLAŞ

MHP İl Başkanı Ömer Ekici ile il yöneticileri Darende ilçesi ile Akçadağ'a bağlı bazı belde ve köyleri ziyaret ederek, vatandaşları referandumda "Hayır" oyu vermeye çağırdılar.

MHP'den bu gezilere ilişkin yayınlanan bülten şöyle:

"Malatya Milliyetçi Hareket Partisi İl başkanımız Ömer Ekici ve İl Yönetim kurulundan oluşan heyetimiz; 12 Eylül’de yapılacak olan referandumla ilgili; Kozluca Beldesi, Darende ilçesi, Aşağıulupınar Beldesi, Balaban Beldesi ve Develi köyünü ziyarette bulundular.

İl Başkanı Ekici; Darende ilçesi, Aşağı Ulupınar Beldesi, Balaban Beldesi, Kozluca Beldesi ve Develi Köyü’ne yaptığı ziyarette 12 Eylül’de yapılacak olan referandumda halkın desteğini isteyerek; Yüreğinde vatan, gönlünde millet sevdası olanlar AKP’nin Anayasa değişikliğini pazarlamak adına hiç utanmadan, “açılım’’ adı altında sergilediği milli irade dolandırıcılığının çirkin ve gerçek yüzünü bir kez daha açıkça görmektedir.

Hükümetin sekiz yıla yaklaşan iktidarı boyunca yapmış olduğu ihanetlerin perdeleri birer birer yırtılmıştır. Türkiye’nin geliştiğini savunarak vatandaş açlıkla, yolsuzlukla, riyakârlıkla kısacası küresel bir oyunla karşı karşıya bırakılmıştır.

Terörle mücadelede bugün gelinen noktada PKK ile AKP arasında bir temasın bir diyalogun olduğu net bir biçimde ortaya çıktığı anlaşılmaktadır.

Bölücüler ve hain plan içerisinde olanlar büyük bir cüretkârlıkla yaptıkları ayrılıkçı açıklamaları bütün Türkiye ibretle izlemektedir.Her türlü hakareti sıralıyorlar, her türlü hakaretvari ağır tehditlerde bulunuyorlar. Hükümet ise bu durumu sadece seyrediyor.

Ülkeyi yönetenler buna anında karşılık vererek durduracakları yerde mitinglerde şehir meydanlarında çok eskilerde yaşanan olayları açarak, boy ve soy tartışmaları başlatarak, ev havuzlu villa, pantolon gömlek tartışmalarına cevap yetiştirmektedirler. Halbuki; esas hainlere cevap vermeliydiler.

Şu açıkça görülmektedir ki bu anayasa değişikliği tam olarak İmralı canisinin taleplerinin ve Diyarbakır Belediye başkanının küstahlıklarını yerine getirmek için yapılıyor. Onun için milletimiz bu hain işbirliğine ve plana “HAYIR” diyecektir.

Bu anayasa değişikliği demokratik açılım denen yıkım projesinin anayasa da zemin bulma girişimidir. Bu zırvaların anayasada zemin bulmaması için bu anayasaya “HAYIR” demek herkesin görevidir.

12 Eylül bir yol ayrımıdır, anlamak ve karar vermek durumundayız. Ya bu yıkım projesinden yana olacağız, yada Türk Milletinin bin yıllık kardeşliğinden yana olacağız.

Ben inanıyorum ki;Tüm Türk Milleti gibi Kozluca, Darende, Aşağı Ulupınar ve Balabanlı’lar da önlerine konan yıkım projelerini elinin tersi ile iterek referandumda “HAYIR” diyecektir, ifadelerini kullandılar."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız