SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Millet İzliyor"

0
Güncellendi - 2015-12-27 15:31:56
A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya Milletvekili ve TBMM Grup Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Şahin, TBMM Genel Kurulu'nda BDP’nin verdiği grup önerisi aleyhinde söz alarak bir konuşma yaptı. Şahin, "Büyükşehir gündemimizi engellemeye çalışanları kınıyorum" dedi.

Milletvekili Şahin, açlık grevleriyle ilgili işin insani boyutuna katılmadıklarını ifade edip bunun arka planında hiçbir şey yokmuş gibi bölgede yaşananları görmezden gelip AKPi Grubu'na ve Başbakana yapılan söylemleri kınadığını söyledi. “Gönül ister ki bölgede çocuklarımız ölmesin, askerimiz, polisimiz, memurumuz, işçimiz, esnafımız ölmesin, kepenkler inmesin” diyen Şahin, bunların hiçbirisinde AK Parti’nin dahilinin olduğunu söylemek de bühtandır diye düşünüyorum” ifadelerini kullandı.

Şahin, büyükşehir konusuna da değinerek şunları söyledi:

“Özellikle bizim ve ülkemizin gündemin de olan büyük şehirle alakalı, ki ilimizde bu illerden birisi olacak. Büyükşehir belediyesinin gündeme alınması için iki gündür yapılmaya çalışılan bütün engellemelerin vatandaşımız tarafından esefle izlendiğine biz de şahit olmaktayız. Onun için şu anda Büyükşehir Kanun Tasarısı ile kanun hükmündeki tasarıların bir an önce gündeme gelmemesi için gündemimizi işgal etmeye yönelik buna matuf önergeleri elbette ki kabul etmiyoruz. Bütün engelleme girişimlerini yüce milletimiz bir bir izlemektedir. Önergenin aleyhinde oy kullanacağımı bildirir, hepinize saygılar sunarım. Temennimiz ülkemiz için önemli olduğuna inandığımız Büyükşehir Belediye Kanunu'nu bir an önce görüşülüp yasalaştırmaktır. Büyükşehir Belediye Kanunu'nun görüşmelerini geciktirmek için vermiş olduğunuz grup önerinize katılmıyor, BDP Grup önerisinin aleyhinde oy kullanacağımı beyan ediyor, yüce heyeti saygıyla selamlıyorum.”

Şahin'in konuşması esnasında BDP Milletvekili Sırrı Sakık'ın, "Gündemi değiştiriyorsunuz" sözlerine cevap veren Şahin, “Ayıp olan sensin. Dinlersin, gelir cevap verirsin burada. Biz bitiremedik. Niye zoruna gidiyor peki? Dinlersin, cevabını verirsin” dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız