SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Millet Kimin Ne Olduğunu Çok İyi Gördü"

0
Güncellendi - 2018-08-23 23:54:16
A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya İl Teşkilatı tarafından, Kurban Bayramının birinci gününde bayramlaşma töreni düzenledi.

Büyükşehir Belediyesi Nikah Sarayında gerçekleşen bayramlaşma törenine AKP Malatya Milletvekilleri Bülent Tüfenkci, Ahmet Çakır ve Hakan Kahtalı, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Malatya eski Milletvekili Mustafa Şahin, AKP Malatya İl Başkanı İhsan Koca ile partililer ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri katıldı.

Bayramlaşma merasiminde açılış konuşmasını yapan İl Başkanı İhsan Koca, tüm Malatyalıların Kurban Bayramını tebrik ederek “Bu bayramlar birlikteliğin ve beraberliğin paylaşıldığı mukaddes günlerdir. Bayramlar bizler arasında kaynaşma, dayanışma duygularını güçlendiren çok önemli ve özel günlerimiz” şeklinde konuştu.

Daha sonra söz alan Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat ise katılanların bayramını kutlayarak “Bayramlar birlikteliğin, beraberliğin zirve yaptığı günlerdir. Biz de AK parti teşkilatları olarak AK Davanın mensupları olarak Kurban Bayramını en iyi şekilde değerlendirmemiz lazım” dedi.

Milletvekili Hakan Kahtalı’da konuşmasında bayramların İslam alemi için önemine değinerek “Zalimlerin yapmış oldukları tuzaklar inşallah başlarına geçer. Biz birlik ve beraberlik içerisinde vatanımıza, milletimize, ezanımıza, bayrağımıza sahip çıkacağız. Yerelde belediyeler genelde hükümet olarak bu gayret içerisinde çalışacağız” şeklinde konuştu.

Ahmet Çakır yaptığı kısa konuşmada, tüm İslam Aleminin Kurban Bayramını kutlayarak, “Herkesin bayramını tebrik ediyorum. Yüce Allah, daha nice güzel bayramlarda bizleri her zaman daha güçlü kılsın” dedi.

Son olarak söz alan Milletvekili Bülent Tüfenkci ise bayramların birlik ve beraberliğin en üst seviyeye çıktığı günler olduğunu ifade ederek “Güven ve huzur içerisinde ülkemizde bayramı yaşarken, dünyanın başka coğrafyalarında Müslümanlar zulüm görerek bayramı bayram tadında yaşayamamaktadırlar.” İfadelerine yer verdi.

ABD’nin ekonomik saldırılarına da değinen Tüfenkci, “Türkiye bütün saldırılara rağmen gerek ekonomi, gerek terör saldırılarına rağmen Allah’a hamd olsun Cumhurbaşkanımız, başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde birlik ve beraberlik içinde yoluna devam edecek” şeklinde konuştu.

Tüfenkci konuşmasını şöyle sürdürdü:

"Devletine, vatanına, bayrağına ve milletine ihanet etmeyen her bir kardeşimizle, 81 milyon kardeşimizi de bir bilerek beraber olarak, kucaklayarak Türkiye’ye daha müreffeh bir ülke konumuna getireceğiz inşallah. Son günlerde yaşanan ekonomik teröre ve saldırılardan medet uman özellikle ana muhalefet partisi, siyasi bir kargaşa çıkarma peşinde. Daha kendi kongrelerini yapamayan, delegelerin taleplerini geçiştirmeye çalışanlar, kendi delegelerini dahi sayamayanlar bu ülkeyi yönetmeye çalışıyorlar. Bunun takdirini de milletimize bırakıyoruz. Millet kimin ne olduğunu çok iyi gördü”

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • Argali (5 yıl önce)
    Bu cuma hutbesine bakarsanız büyük bir zam furyası geliyor.bakalim ceplerine dokununca da akp liler ne yapacak
    0
    0
    Yanıtla
  • AYDIN (5 yıl önce)
    Ne ekonomik terörü.Kim çıkardı bu işi.Hani seçimden önce bu kardeşinize oy verin dolar ve faizle savaşsın diyordunuz a zaman dolar 4700 Tl idi.Şimdi ne kadar.Bizim Allahımız var diyorsunuz.Bu işe Allahımızı, dinimizi, kitabımızı niçin karıştırıyorsunuz.Ne güzel vatandaşı kandırıyorsunuz. Otoyollar ve köprüler dolarla geçiliyor,vatandaş dolar alıp buralara veriyor.Önce bunları TL ye çevirin.KATAR ile dolar anlaşması yapılıyor.Bu ne lahana bu ne turşu.Sizler Malatya için ne yaptınız.Bir anlatın da görelim.Altın yumurtlayan tavuk SOFÖR okulu nu niye kapattınız.Ülkede her yeri sattınız.Üretecek bir şey kalmadı.Marketlerin %90 nı ABD ve İsrail ürünleri.Hadi bunları sokma.KORKUDAN İNCİRLİK ve KÜRECİĞE ses çıkaramıyorsunuz.Gürleme ve efelenme iyi ama sonuç yok.İcraat yok.Vatandaşın Milli duygularıyla oynamayın.Başarısızlığınızı dinimize,Allahımıza,kuranımıza,bayrağımızla uğraşarak başka yönlere çekmeyiniz.
    0
    0
    Yanıtla