SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Millet Ne İstiyorsa O Dedik"

0
Güncellendi - 2017-06-26 20:46:19
A- A+ PAYLAŞ

  • AKP Malatya İl Başkanlığı tarafından bayramlaşma programı düzenlendi. Bayramlaşmaya Gümrük ve Ticaret Bakanı Tüfenkci’de katıldı.

Ramazan Bayramını memleketi Malatya’da geçiren Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci; “sürekli terörle mücadele ederken, bir yandan da insanımızın huzurunu, refahını, barışı, özgürlüğü, adaleti sağlamak için gece gündüz demeden çalışıyoruz.” dedi.

Bakan Tüfenkci, AKP Malatya İl Başkanlığı tarafından Öğretmenevi’nde düzenlenen resmi bayramlaşma törenine de katıldı. Törene AKP Malatya Milletvekilleri Taha Özhan, Mustafa Şahin ve Nurettin Yaşar, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, AKP İl Başkanı Hakan Kahtalı, ilçe belediye başkanları, parti yöneticileri ve vatandaşlar katıldılar.

Partililerle bayramlaşan Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, “Biz bir yandan terörle mücadele ederken, bir yandan da ülkeyi kalkındırmak için gece gündüz demeden çalışıyoruz. Bu ülkenin refahını arttırmak, bu ülkenin insanlarını uluslararası arenada hak ettiği yere getirebilmek için gayret gösteriyoruz. Bu ülke için canını veren bütün şehitlerimize bayram vesilesiyle bir kez daha rahmet diliyoruz, Cenab-ı Allah rahmet etsin, yaralılarımıza Allahtan acil şifalar diliyoruz, gazilerimize uzun ömürler diliyoruz. Değerli kardeşlerim; bizler gerçekten AK Parti teşkilatları olarak bizlerin içerisinden çıkan, bizler ile beraber yol yürüyen insanlar olarak milletin derdini çözme noktasında, milletin derdine derman olma noktasında her birimiz daha fazla gayret göstereceğiz. Daha fazla çalışacağız ve daha fazla insanın gönlüne girmek için gayret göstereceğiz.” ifadelerini kaydetti.

Tüfenkci şöyle devam etti;

“Çok değerli kardeşlerim; biz bir yandan esnafımızı geliştirmeye çalışırken, bir yandan esnafın sorunlarını çözmeye çalışırken, bir yandan da ticaret erbabımızın büyütmeye çalışıyoruz. Sanayicimizi büyütüp ihracatçı yapmak istiyoruz. Ve bunun içinde çıkardığımız yasalarla, almış olduğumuz tedbirlerle, teşviklerle 2017 yılına Türkiye olarak çok güçlü bir şekilde girdik. Ve İnşallah büyümeye devam edeceğiz. İhracatımızı arttırmaya devam edeceğiz. İşsizimize iş bulmaya devam edeceğiz. Baktığımız zaman Türkiye bölgesinde ne kadarda güçlü olmak zorunda olduğunu, bununda sizin çalışmalarınıza bağlı olduğunu hep görüyoruz. Biz AK Parti olarak 15 yıllık iktidarımızda hep millete güvendik, hep sizlere güvendik ve dolayısıyla milletten başkada hiçbir güce boyun eğmedik. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde Türkiye vesayet odaklarını milletin desteği ile yok ede ede, milletin hakim olduğu 16 Nisan’daki anayasa değişikliğini yaptı. Bundan sonra İnşallah vesayetçi güçler artık rahat rahat top oynatamayacaklar. Dolayısıyla değerli kardeşlerim; biz 16 Nisan’da anayasa değişikliğine ‘Evet’ dedik. Ama bunun uygulamasını 2019’da hayata geçireceğiz. Dolayısıyla o güne kadar bütün teşkilatlarımız, bütün arkadaşlarımız, bütün Türkiye sevdalıları bu sistemin ayakta durması ve AK Parti'nin iktidara mührünü vurması için hep beraber gayret göstereceğiz.”

AKP Malatya Milletvekili Nurettin Yaşar ise, bayramlarda iyi dileklerin sunulduğunu ifade ederek, “Buna yılda iki kez değil, her gün ihtiyacımız var. Bize de kalacak olanda bunlar.” dedi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, herkesin milli birlik ve beraberlik içinde olması gerektiğini ifade etti.

AKP İl Başkanı Hakan Kahtalı, “AK Parti olarak bugüne kadar, kurulduğumuz günden bugüne kadar memleketimize ve ülkemize hizmet etmek için her daim kendimiz ile yarıştık. Bundan sonrada birlik ve beraberliğimizi tesis ederek bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada yine yolumuza devam edeceğiz. Ülkemizi kalkındırmak ve memleketimize hizmet etmek için elimizden gelen tüm gayreti ortaya koyacağız. Bazıları gibi hukukun üstünlüğünü iddia edip, ardından eline bir pankart alarak adalet yazıp, arkasına ordunun fotoğrafını koyup bu ülkede yürüyüşler yapıp, ülkenin huzur ve güvenini sarsmak için gayret edenlerden olmayacağız. Kılıçdaroğlu yürüyor, ama yanlış bir yolda yürüyor. Maalesef onu ayıktıracak AK Parti teşkilat üyeleri bile yok yanında. Biz daima milletimizle birlikte olduk, yol yürüdük. Allah şükürler olsun bizler her daim milletimizle beraber olduk, millet ne istiyorsa o dedik ve 15 yıldır AK partiyi vatandaşlarımızı iktidar yaptı. ” dedi.

Yapılan konuşmaların ardından Bakan Tüfenkci, milletvekilleri ile il başkanı Kahtalı bayramlaşmaya katılanların bayramlarını tebrik ettiler.

Burhan KARADUMAN, Ferdi DURDU- Yeni Malatya Gazetesi, malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • Malatyasevdalısı (6 yıl önce)
    Vatandaşa sözde sahip çıkılıyor yoksa kimse yüzüne bakmiyor hep gösteriş başka bir şey değil bir işin düşünde git yüzüne bile bakmıyorlar valide randevu talep et vatandaş olarak görüşürsün il Başkanında randevu alamadım akşam bile yüzüne bakmaz yıllardır da oy veririz hepsi hikaye
    0
    0
    Yanıtla
  • Aynen.
    0
    0
    Yanıtla