SON DAKİKA
SON DEPREMLER

''Millet Seçim İstiyor..''

A- A+ PAYLAŞ

Doğru Yol Partisi (DYP) Genel Başkanı Mehmet Ağar, kamu çalışanlarının maaşlarının yoksulluk sınırının altında olduğunu bildirerek, yarın başlanacak ücret görüşmelerinden bir şey çıkmayacağını söyledi.

Elazığ'dan karayoluyla Malatya'ya gelen DYP Genel Başkanı Ağar, Mahalle Muhtarları Derneği'ni ziyaret etti. Muhtarlar Derneği Başkanı Aliseydi Yücekaya ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya gelen Ağar, gazetecilerin sorularını cevapladı. Mesut Yılmaz'ın tekrar siyasete dönme çalışmasıyla ilgili olarak Ağar, "Halk 2002'de cevabını verdi. O cevap bize göre hala geçerli gözüküyor" dedi.

Kamu çalışanlarıyla hükümet arasında yarın (15 Ağustos'ta) başlayacak olan görüşmelerle ilgili olarak da Mehmet Ağar, "Sendikayla hükümet arasında anlaşmazlık çıkacak gibi gözüküyor. Hükümet rakam cambazlıklarıyla kamu çalışanlarının haklarını vermeme niyetindedir. Türkiye'de bugün kamu çalışanlarının maaşları yoksulluk sınırının altındadır. Hükümet kendilerine göre enflasyon hesabı yapıyor. Çarşı pazarı görmek lazım. Bunda en büyük sıkıntıyı kamu çalışanları görüyor. Cılız memur zamlarıyla kimsenin yaşam şartlarını geliştirebilmesi mümkün değildir" diye konuştu.

Seçimi sadece kendilerinin istediğini, diğer partilerin seçimden nasıl kaçacaklarının hesaplarını yaptıklarını ifade eden Mehmet Ağar, "Türkiye'de 1982 yasasına göre, 5 yılda bir seçim yapılır. Ancak bugüne kadar hiç birisi 4 yılı aşan bir zamanda olmadı. Bu tabloyu hükümet taşıyamaz, millet seçim istiyor" şeklinde konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız