SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Millete Hizmeti Öğrenemediler"

0
Güncellendi - 2015-12-27 23:57:39
A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya İl Başkanı Av. Bülent Tüfenkci, “Çözüm sürecinde, AKP’nin, ‘’tek devlet, tek millet, tek bayrak’’ çizgisinden ödün vermeyecektir” dedi. 

AKP Malatya İl Başkanı Av. Bülent Tüfenkci, İl Başkan Yardımcısı Hakan Kahtalı, Nuh Boyraz ve Nevzat Diri ile Yakınca Muhtarı Kadir İnan’ı ziyaret etti.

Bülent Tüfenkci burada yaptığı konuşmada AKP oy oranının her seçimde yükseldiğini ifade ederek, Türkiye genelinde yüzde 51,7 olan oy oranı Malatya’da yüzde 70’in üzerinde çıktığını belirtti.

Tüfenkci, meclisten ve halktan güven oyunu alan bir hükümet ve Genel Başkana sahip olduklarını dile getirerek, ‘’Yüzde 45,5 ve 52 oy oranı ile milletin kendilerine çok işlerinin olduğu konusunda mesaj verdi. Bizler halkımızdan aldığımız bu mesaj ile hiç ara vermeden çalışmalara kaldığımız yerden devam ettik. Ancak ne yazık ki 12 yıldır muhalefet verilen bu mesajı alamadı. Üstelik millete kızıyorlar, diyorlar ki 'siz AK Parti'ye yüzde 45 oy veriyorsunuz' bir de hakaret ediyor ve küçümsüyorlar. Cumhurbaşkanlığı seçiminde çatıya rağmen, bir sürü partinin bir araya gelmesine rağmen milletimiz yüzde 52 oyla birinci turda Sayın Cumhurbaşkanımızı Çankaya köşküne taşıyor yine milletimize kızıyorlar. Bir asrı geride bıraktılar ama hala bu ülkede siyaset yapmayı, millete hizmet etmeyi öğrenemediler’’ dedi.

Yerel yönetimler konusunu da değinen Tüfenkci, önümüzdeki dönemlerde yerel yönetimlerde etkinin ve öz gelirlerinin arttırılmasına yönelik çalışmanın yapılacağını ifade ederek, ‘’AK Parti vizyonunda yerel yönetimlerin güçlü ve etkin olması kalkınmayla eşdeğerdir. Bu bakımdan yerel yöneticilerimizi, özellikle de muhtarlarımızı çok önemsiyoruz. Belediyelerimizin yaptığı çalışmaları ve seçim döneminde verdikleri vaatlerin yerine getirilmesi noktasında takipçisi oluyoruz’’ şeklinde konuştu.

Çözüm sürecinin devlet ve milletin projesi haline geldiğini söyleyen İl Başkanı Tüfenkci, çözüm süreci planlandığı gibi gayet iyi diyaloglarla ve bir de çerçeve yasaya kavuşmuş olarak devam ediyor. Haziran ayında Meclis’ten çıkarılan çerçeve yasa çözüm süreciyle ilgili bu konudaki Türkiye’de bugüne kadar atılmış en ileri adımdır, onu çok önemli görmek gerekiyor. Yani, devletin ve milletin bir projesi haline geldi. Barış sürecinden rahatsızlık duyanların süreci sekteye uğratmak gibi çabaları olacaktır. Okul meselesinde olduğu gibi provokasyonlar olacaktır. Ancak devletimiz bunlarla tasfiye edecek güç ve kararlılıkta olduğu unutulmamalı. AK Parti’nin, ‘’tek devlet, tek millet, tek bayrak’’ çizgisinden ödün vermeyeceğinin de altını özellikle çizmek isterim’’ ifadelerini kullandı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız