SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Millete İzah Edemiyorlar'

A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya milletvekilleri Öznur Çalık ve İhsan Koca, Dilek Küllü Mağara'da referandumda "Evet" toplantısı yaptı.

Toplantıda konuşan Dilek Belediye Başkanı Yusuf Dalbudak, Dilek Küllü Mağara'da referandumda yapılacak olan seçimde yüzde yüze yakın evet oyu çıkacağına inandığını söyledi. Milletvekili İhsan Koca da, 12 Eylül'de yapılacak değişikliğin Türkiye'yi daha çağdaş ve modern bir ülke haline getireceğini, ayrılıkları ortadan kaldırıp zenginlikleri ortaya çıkartan bir değişiklik olacağını dile getirdi.

Milletvekili Öznur Çalık ise, Anayasa değişiklik paketine karşı çıkan ve 'hayır' kampanyaları düzenleyen muhalefet partilerinin neden 'hayır' dediklerini izah edemediklerini söyledi. Çalık, muhalefetin milletin menfaatine olan yasaları çıkarmak için çaba gösteren Ak Parti'nin önünü kesmeye çalıştığını söyleyerek, "Muhalefet partileri Anayasa paketine neden hayır dediklerini, neden bu değişimin karşısında durduklarını mantıklı bir şekilde açıklayamadıkları gibi millete de izah edemiyorlar. Anayasa
değişikliğini karalamaya çalışarak Türkiye'nin önünü tıkamaya çalışıyorlar" diye konuştu.

Milletvekilleri, daha sonra muhtarların ve vatandaşların sorunlarını dinledi.

ESNAF ZİYARETİ

AKP Malatya Milletvekili Öznur Çalık, "Ramazan Bayramı'nı, dini bayram, bayramın hemen ertesi 12 Eylül'de ise demokrasi bayramını, dolayısıyla çifte bayram yaşayacağız inşallah" dedi.

AKP İl Başkan Yardımcısı Cem Erdem, Belediye Meclis üyeleri Yasemin Kurt ve Vahap Özgür, partinin yönetim kurulu üyeleri İbrahim Çığrık, Şükran Gönültaş, Nimet Güldür, Ali Rıza Bahşi ve Erdoğan Özpolat'la birlikte Mücelli Caddesi esnafını ziyaret eden AKP Malatya Milletvekili Öznur Çalık, esnafın kandilini kutladı. Çalık, "Vatandaşlarımıza nasılsınız diye sorarken, Kadir Geceleri'ni de kutluyoruz. Yüce Rabbim herkese sıhhat, afiyet versin. Ramazan Bayramı'nı, dini bayram, bayramın hemen ertesi 12 Eylül'de ise demokrasi bayramını, dolayısıyla çifte bayram yaşayacağız inşallah. Vatandaşlardan aldığımız havadis, Malatya'da yüzde 80'e yakın evet geliyor Malatya'da" dedi.

Girdiği bir kayısı dükkanında "Ramazan Bayramı'nda kayısı ikram edelim. Bakın sarı, esmeri ve çikolatalı kayısı var. Bayramda kayısı ikram edip iç tüketimi arttıralım" diyen Milletvekili Çalık, vatandaşların kandillerini de kutladı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız